Kapağın ağzına kadar doldurtuyorsunuz o zaman?45 50 tl ye kadar alır ben Enson 47 tlye doldurdum ama çabuk bitiyo namussuz
Dün arkadaşımın yeni aldığı pulsarı test etme şansım oldu.Ben motorda sakin kullanım seven birisidim.Taki pulsarın üstüne binene kadar.Bu nedir arkadaş ya bir motor bu kadar gaza getirebilir mi adamı.Yani en kısa zamanda bir pulsar alıyorum.Üstüne biniyorsun ybr gibi değil.Altındaki gücü hissediyorsun.
Son kararını verdin mi kanka geçen almama kararı almıştın.. bak ben de senin gibiydim mesajlarımı aç oku 550 lerde falan.. çok pimpirikliyim gittim aldım motoru hiçbirşeyi yok canavar gibi
Motoruma 110-80-17 on ve 140-70-17 arka michelin pilot street lastik taktim
On tur cami vardi arkaya da canta demiri ve 30 litrelik bir canta taktim
Tam bir seyahat motoru oldu bu arada arka canurluguda cikardim goruntude guzellesti
Lastik sokme takma hersey dahil 800
Canta 200
Demir 50
Tam bir seyahat motoru oldu bu arada arka canurluguda cikardim goruntude guzellesti
Canta 200
Demir 50
Canta 200
Demir 50
Kapağın ağzına kadar doldurtuyorsunuz o zaman?
Ali(Jemand) arkadaşıma tekrar sizin huzurunuzda teşekkür ederim.Lastiğim çok kötü durumdaydı son 2 ayda 2 sıkıntı yaşadım ve lastik kötü duruma geldi.Neredeyse sıfır durumdaki(sarı mavi çizgiler bile duruyor) lastiklerini hiçbir karşılık talep etmeden bana verdi.Tekrar çok teşekkür ederim kardeşim.elimde eski motorum 2016 pulsar 200ns' in ön arka olarak 200km kullanılmış nerdeyse yeni sayılabilecek orjinal lastikleri mevcut. gerçekten ihtiyacı olan (almaya gelen arkadaşın motorunun üzerindeki lastikleri kontrol edeceğim) bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum. lastikler 2015 model olanlara nazaran nispeten daha iyi yol tutuyor. istanbul/fulya da ikamet ediyorum. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Bazı bayilerde test motoru var binip test etmenizde fayda var.
pulsarın deposu plastik, o plastik parçanın altında ana deposu.
tek kişi 120 neki, 140km hızda 150km hızda da gidersiniz ama rüzgar tokatlar.
motor benden yüksek olduğu içi artçıya karşıyım sadece bir defa şehir içinde artçı almak zorunda kaldım o hıza maalesef şehir içinde 120km hıza çıkamadım.
Arkadaşlar benzin uyarısı yanıyorken depoyu doldurttum bugün, dikkatimi çekti, 7litre benzin aldı. Ben herzaman, depo kapağını açınca, içeride görünen metal bir parça var, benzin ona değince durduruyorum pompacıyı ama erken mi durduruyorum? Bizim depo 12 litre diye biliyodum, bahsettiğim metal parçadan deponun en sonuna kadar 5 litre daha almaz diye düşünüyorum ama ben mi az doldurttum yoksa motor benzin uyarısını mı çok erken yakıyor bilemedim. Ek bilgi olarak söyliyim yaklaşık 35-40 km'de bir diş depo göstergesi azalıyor.. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim, ne kadar doldurtmalıyız, hazne ne kadardır, 1 depoyla ne kadar mesafe gidilir? Teşekkürler,
Ali(Jemand) arkadaşıma tekrar sizin huzurunuzda teşekkür ederim.Lastiğim çok kötü durumdaydı son 2 ayda 2 sıkıntı yaşadım ve lastik kötü duruma geldi.Neredeyse sıfır durumdaki(sarı mavi çizgiler bile duruyor) lastiklerini hiçbir karşılık talep etmeden bana verdi.Tekrar çok teşekkür ederim kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Kemal abi benm de ucu ucuna yetiyor boyum.Ama arkaya artçı alınca motor çöktüğünden daha rahat sürüyorumkeşke hep artçım olsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
Ben sonuna kadar doldurturum.9 litre alıyor.Ama son çizgiyi görünce benzin alırım ben.Onu da bitireyim diye riske etmem makinayı.Siz çok erken durduruyorsunuz pompacıyı.Bırakın fullesinBen son çizgiye geldiğimde 325km civarı yol almış oluyorum.Şehir içi işe git gel kullanıyorum genelde.Hızlı gitme şansım çok olmuyor.80-100 arası hızda gidiyorum. 12.5kuruş/kilometre hep ortalamam.
Az önce lastikciye gidip bir takım bridgestone lastik sipariş ettim.Diş yapısı hemen hemen motorun üzerindeki ile benzerliği var.Toplam fiyatı 600-tl kısmet ise yarın takacağız.Aracımada aynı marka lastik takmış ve çok memnun kalmıştım.Aracımdaki potenzaydı umarım buda ondan geri kalmaz.Performansını bizzat test ettikten sonra burda paylaşacağım.Bu lastiği daha önce kullanıp memnun kalmayan umarım yokturMotorun üzerindeki lastikler 400 km yaptı.Yol tutuşu frenleme esneklik sıfır kesinlikle güven vermiyor.Yeterli bütçesi olmayıp lastikleri çok kötü durumda olan bir arkadaşımıza seve seve hiçbir ücret talep etmeden karşı ödemeli kargoya verebilirim.Tabi lastiklerinin gerçekten kötü olduğuna inandırmalı beni yoksa vermem,gerçekten ihtiyacı olan bir kardeşimize gitmesini isterim.
rica ederım, iyi günlerde kullan.Ali(Jemand) arkadaşıma tekrar sizin huzurunuzda teşekkür ederim.Lastiğim çok kötü durumdaydı son 2 ayda 2 sıkıntı yaşadım ve lastik kötü duruma geldi.Neredeyse sıfır durumdaki(sarı mavi çizgiler bile duruyor) lastiklerini hiçbir karşılık talep etmeden bana verdi.Tekrar çok teşekkür ederim kardeşim.