15 bin km bakımı kaç tl ?
15 bin km bakımı kaç tl ?
Merhaba;
Başınıza gelen üzücü olaydan dolayı geçmiş olsun.Son durum nedir acaba?
Yeni yazilim yuklettirin...
Akunun amperi bu motor icin zayif, cree u5 yada u3 led far takip kendi kisa farina anahtar takin gunduz ledleri calistirin ve akunuz dolsun...
Gorunurlulugunuz cok artacaktir...
Denge sensorune kafayi takmayin..
Asla az benzinle kullanmayin..
Iyice sarj ettirin yada degistirin... Baska bir bayide yazilim yukletmeyi deneyin ...servislerin buyuk bir cogunlugu.Bilgisiz yazilimi yukleyememis olabilirler
arka koltuğun altındaki soketleri bi kurcala.gevşeyen olabilir.başka bi serviste yeni yazılım yüklet.aküyü değiştirt.%85 çözülür inşallahSorun hala devam ediyor günde 6-7 kez rahat oluyor ortalama 34 km km gidiyorum günlük yokuş aşağı inerken mesala önümde araba var arkamda araba var ve trafik var yokuş aşağı iniyoruz haliyle debrayajı çekiyorum ufak ufak gaz veriyorum stop ediyor ışıklarda beklerken ediyor giderken bişi yok ama eski mesajlarda biraz araştırdım denge sensöründe sorun var deniyor debrayaj ve freni aynı anda sıkınca motorun yükünüde alınca ne oluyorsa stop ediyor o değil bu yüzden ışıklarda sürekli korna yiyorum veya marşa bascam derken bi sakatlık cıkacak ne iştir ya ilk aldığımda yoktu böyle şeyler bakalım yakında bakıma götürecem...
dün arkadaşın 2016 cbf 150 sini kullandım.şunu gördüm,bizim pulsarda titreşim var ama namusuz gerçekten yer tayyaresiymiş ve o biçim fren varmış...demek ki daha önce 10 seneye yakın kullandığım ybr yi sürsem kağnı gibi gelecek .pulsarın kıymetini daha iyi anladım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
arka koltuğun altındaki soketleri bi kurcala.gevşeyen olabilir.başka bi serviste yeni yazılım yüklet.aküyü değiştirt.%85 çözülür inşallah
aynı hatayı bende alıyorum. motosikletim 350 km de. her iki çalıştırmamda bir motosiklet gösterge ekranı yeniden check yapıyor ve saat sıfırlanıyor. bu hatanın sebebi akü mü diyorsunuz?
TNT 250 yi test ettim... artıları ve eksilerini yazmak istedim...
Artıları: Yumuşak sele....yüksek gidon....mükemmel bie ses....
Eksileri: Malesef pulsar gibi atak değil....ayaklarda ciddi derecede titreşim var pulsarın 3 katı diyelim titreşim....Gazlamasını hiç beğenmedim....
Ve tekrar kendi motorum olan pulsar 200 ns ime bindim ve gazladım.... oda ne pulsar kaçacak sanki altımdan.... tnt 250 eksi - not aldı benim fikrim bu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Arkadaşlar pulsar 200ns ye en uygun fiyatlı yançanta demiri ve yan çanta nerden bulabiliriz... Teşekkürler....
Karşılaştırdığın TNT 25 mi TNT 250 mi ? İki ihtimalde de taraflı bir karşılaştırma olmuş bence.
tnt 250 çift silindirli olan...
Arkadaşlar benzin uyarısı yanıyorken depoyu doldurttum bugün, dikkatimi çekti, 7litre benzin aldı. Ben herzaman, depo kapağını açınca, içeride görünen metal bir parça var, benzin ona değince durduruyorum pompacıyı ama erken mi durduruyorum? Bizim depo 12 litre diye biliyodum, bahsettiğim metal parçadan deponun en sonuna kadar 5 litre daha almaz diye düşünüyorum ama ben mi az doldurttum yoksa motor benzin uyarısını mı çok erken yakıyor bilemedim. Ek bilgi olarak söyliyim yaklaşık 35-40 km'de bir diş depo göstergesi azalıyor.. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim, ne kadar doldurtmalıyız, hazne ne kadardır, 1 depoyla ne kadar mesafe gidilir? Teşekkürler,