Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
tnt 25 binmedim gerçeğini bile görmedim.İnternette formlarda gördüm.Sitesine girip incelediğimde beni cezbetmedi.Tam racer gibi durmuyor pulsar ile kıyaslama yapabilmem için açıkcası moturu elle tutup gerçek görüntüsüne vasıl olamak lazım.Motor hacmi pulsardan 50 cc fazla ama ürettiği beygir aynı :)elbette tek silindirin vermiş olduğu vibrasyon bundada vardır ama o titreşimi kesmek için gerekli ekipmanlara sahipmi bilmiyorum.Pulsarın elciklerinde ayak pedallarında süspansiyonuna konan plastik mi desem başka bir meteryalmi neyse işte onlarla vibrasyon azami derecede düşürülmeye çalışılmış olmasına rağmen titreşim varmı?var.Bundada vardır orası kesin.Bu motorun yol tutuşunun gazlamasının pulsardan daha iyi olması lazımki tercih sebebi olsun.İnsanların aradığı öncelikle görsellik :) sonra gazlaması (düşük devirlerde yüksek tork üretip vınnnnnnn demesi bu olmassa olmaz zaten)süspansiyon kalitesi dönüşlerde ben varım veya yokum der :)kasislerde çukurlardaki rahatlığı aynı zamanda sele rahatlığıda önemli ama bu sonradanda çözülebiliyor,firenlemesi.Gidiyor ama duruyormu.Bence siz gidip test edin her iki motura kararı ondan sonra gönül rahatlığı ile vereceksiniz.Pulsarın en kötü yanı vibrasyon var abi yani bariz var titiriyor motor :)biraz abarttım galiba ama titreme var,selesi rahat değil toto rahatsız oluyor.Bilirsiniz toto rahat değilse bedendeki diğer yerlerde rahat değildir.Süspansiyonu bana sert geldi dönüşlerde çok yatmadım lastiğim berbat ötesi olduğundan yatsaydım %100 düşerdim acil değişmeli.Arabayı yatırmadığımız için kötü marka olsada gidiyor ama motorda bu öyle değilmiş kıyacan paraya yumuşak hamurlu lastik alacakmışsın buna mecburmuşsun olmassa olmaz.

Motosikleti
Henüz yok.
Dün akşam yaptırdığım 25000
WY4oNP.jpg
[/url][/IMG]km bakımı.

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Haklısın yakıta pek takılmamak lazım.Göstergedeki zamanı gösteren saat sizde hiç sıfırlandımı?bende 2 kere oldu.

Motosikleti
Henüz yok.
Haklısın yakıta pek takılmamak lazım.Göstergedeki zamanı gösteren saat sizde hiç sıfırlandımı?bende 2 kere oldu.

Allah a çok şükür aküden yana bir sıkıntı yaşamadım resetleme saat sıfırlama gibi durumla hiç karşılaşmadım.

Selam arkadaşlar.

Pulsarın kitapçığında RPM LİMİT ışığının aynı zamanda benzinin rezerveye geçtiğini haber verme özelliğinden bahsediyor. Ancak geçen gün bu ışık yanmadan motorum teklemeye başladı. Ben de riske atmamak için benzin aldım. Benim ışıkta mı sorun var acaba, yoksa erken mi almış oldum benzini. Şu an rodajdayım. 1 depo ile 350 km gittim.

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
İlk aldığımda motor servisten geldiğinde içinde çok az benzin vardı.Rpm ışığı hiç benzinle alakalı uyarı vermedi.Benzin göstergesindeki simge durmadan yanıp yanıp sönüyordu ve benzin oldğunu gösteren çentiklerden hiçbiri yanmıyordu yani son limitde imişim.Beim motor 2015 modeldi yalnız bu motorun 2014 de üretilmiş ama 2015 modelinden başka birtanesinede sahiptim.Bu benim 2.pulsarım.400 cc gelir ümidi ile satmıştım ama gelmedi acentaya sordum 2016 yılı içerisindede gelmeyecek ama 2017 için bilemiyorum dediği için güzel bir motorum olsun çokda hızlı gitmesede ben burdayım desin diye aldım bu meleti :)

Tnt 25 test eden ve akabinde pulsar alan biri olarak

Pulsari neden sectim

1- 1500 lira fazla vermemek icin
2- tnt saticilari inanilmaz yamyam olduklari icin

Farklar ne
Bi kere pulsar daha az titresimli
Ayni gucteler pulsar daha az yakiyor
Yedek parca daha ucuz
2.eli var

Tnt vites gostergesi var

Tnt ile pulsar iscilik ayni gibi

Tnt biraz daha kasli

Ancak illa benelli diyorsaniz
Tnt250 alin

Motosikleti
Henüz yok.
Selam arkadaşlar.

Pulsarın kitapçığında RPM LİMİT ışığının aynı zamanda benzinin rezerveye geçtiğini haber verme özelliğinden bahsediyor. Ancak geçen gün bu ışık yanmadan motorum teklemeye başladı. Ben de riske atmamak için benzin aldım. Benim ışıkta mı sorun var acaba, yoksa erken mi almış oldum benzini. Şu an rodajdayım. 1 depo ile 350 km gittim.

Ben 2014 kullanıyorum bende rpm de uyarı işareti görmedim ama benzin göstergesinde uyarı işareti yanıp sönüyor.

Herkese merhaba, bugün Oktay motordan Pulsar 200ns için ödeme yaparak aranıza katılmış bulunuyorum. Plaka ruhsat nakliyeyle beraber haftasonunu bulacak sanırım teslimatı. Burada olumlu-olumsuz yorum ve paylaşım yaparak başlığı aktif tutan arkadaşlara, Ekrem beye ve Oktay ustaya teşekkür ederim.

Motosikleti
Henüz yok.
Herkese merhaba, bugün Oktay motordan Pulsar 200ns için ödeme yaparak aranıza katılmış bulunuyorum. Plaka ruhsat nakliyeyle beraber haftasonunu bulacak sanırım teslimatı. Burada olumlu-olumsuz yorum ve paylaşım yaparak başlığı aktif tutan arkadaşlara, Ekrem beye ve Oktay ustaya teşekkür ederim.

hayırlı olsun, Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.

Selam arkadaşlar.

Ben 2014 kullanıyorum bende rpm de uyarı işareti görmedim ama benzin göstergesinde uyarı işareti yanıp sönüyor.

RS200'ün Türkçe kitapçığında öyle yazıyor(ns'in Türkçesini bulamadım şimdi, ingilizcesinde de öyle yazıyor) ancak o kitapçıklar Hindistan ve bazı diğer ülkelerde satılan karbüratörlü, yedek benzine ufak bir anahtarla geçirebileceğiniz ns200/rs200 modelleri için bildiğim kadarıyla. Direkt Türkçeye çevirmişler.
Bizdeki modeller enjeksiyonlu ve zaten benzin göstergesi var. Bu durumda Rpm uyarı ışığı sadece "rpm uyarı" ışığı görevini görüyor. Başka bir görevi yok.
Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin lütfen.

Son düzenleme:
elimde eski motorum 2016 pulsar 200ns' in ön arka olarak 200km kullanılmış nerdeyse yeni sayılabilecek orjinal lastikleri mevcut. gerçekten ihtiyacı olan (almaya gelen arkadaşın motorunun üzerindeki lastikleri kontrol edeceğim) bir arkadaşa ücretsiz vermek istiyorum. lastikler 2015 model olanlara nazaran nispeten daha iyi yol tutuyor. istanbul/fulya da ikamet ediyorum. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Lastiğim kötü durumda.Özel mesaj attım.Benden önce talipli çıkmadıysa kısmetse talibim :)

Ölçüsü tam uymasa da arka tekerde pirellinin mt60'ını deneyen var mı aranızda.Kullanan varsa lastik hakkındaki yorumları istiyorum.

Arkadaşlar bugün motoru vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım. Lakin vurdurarak çalıştırma motorun beynine zarar verir diyenler var sizlerin görüşleri nedir?

Arkadaşlar bugün motoru vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım. Lakin vurdurarak çalıştırma motorun beynine zarar verir diyenler var sizlerin görüşleri nedir?
Ayak marşı olan bazı enjeksiyonlu motorları biliyorum. Elektriksel olarak ayak marşı basmakla, motoru vurdurmak arasında hiçbir fark yok. Bir zararı olmuyor demekki.

Selamlar ns 200 kullanıcıları... sizin motorlarda yeni nesil eski nesil muhabbeti nedir? Bilgilendirebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar