yaa sorma, titremesi pek sorun değil benim için. bugün benim sarı apaçi hoşuna gitti bir genç arkadaşın ve yanıma gelip bazı şeyler sordu. neyse işte biraz sohbet ettik, elemanı tanımıyorum bu arada.
cbr125 falan konuştuk ve elemanın demesine göre cbr125 0-100 km hıza 3 saniyede çıkıyormuş, ben ne diyeyimki şimdi çocuğa :thumright sen haklısın deyip geçiceksin
ben yinede dayanamadım ve dedimki yamaha yzf r6 bile 3 saniyede çıkamayabiliyor o hıza ve sen nasıl 125cc tek silindir bir makine için bunu söylersin dedim ama eleman bir kere at gözlüğü takmış yapıcak bir şey yoktu.
sonra benim motorumun 0-100 hıza kaç saniyede çıktığını sordu ve bende 12 saniye falandır ama denemedim dedim. eleman motorumun gitmediğini söyledi ve böyle bir cahilin sözü bile beni iki dakikada çökertti

saçlarım beyazladı, kan ter içinde kaldım. bir an ölmek istedim ama bir anlık.
şaka bir yana ama insan çok kötü bozuluyor, sonra bana cbf250 çok hızlı dedi ve bende onun neresi hızlı dedim zaten orda koptu filim artık.
iyi akşamlar deyip devam ettik.
edit: motorumu beğenmese gelip sorular sormazdı. bu arada motorumu hep taciz ediyorlar. gerçekten çok yakışıklı bir motor, hakkını yemeyin. cbf150 ve ybr125 ile arasında karizma ve güç farkı var. millet alışmış honda-yamaha-kawasaki-suzuki.