- Konu Yazar
dalışın ehliyeti aynen dediğin gibi brövedir dostum.Hani bir arkadaşımız demiş ya ben Fethiye'de brövesiz dalıyorum diye,yasaktır o iş aslında.Ama burası Türkiye olduğu için herşey gibi bu da mümkün olabilir.Fakat yurt dışında çok kati kurallar vardır ve asla böyle bişeyi yapamazsın.Dalışa gidiyorsan bröveni göstermek zorundasın.Ayrıca nasıl ki motor kullanıyorsan full korumayla gezmekte fayda var,dalış için eğitim almak da son derece önemli.Kurallarını bilip de uyduğun takdirde yolda yürümek kadar tehlikeli olan bu spor,kurallarına uymadığın takdirde kesinlikle ölümcül olabilir.Olabildiğince ciddiye almak lazım yani.
HULK tesekkur ederım..Natulıus da gereklı acıklamaları yapmıs.. Bence bu ıse konsantre olup mumkun olan mınımum malıyetle bu hobıyı gelıstırme cabasında olalım derım. Bızler amatoruz aramızda cok ıyıler de varmıs ne guzel. Demekkı bu tarz brır aksıyonda da bulunabılırız dıyorum ben..
Bu arada aksam beraberız Serdar kısmetse..
Selamlar
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar bu arada
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19808
topıgınde yer alan Bulgarıstan gezısıne katılmayı dusunuyorum. Motorum olmadıgı ıcın sanırm araba ıle gıdıcem. Ya da artcı olacam bılmıyorum.. Ilgılenen arkadaslar topıgı ıncelesınler derım ben
Selamlar
Son düzenleme: