Dalmaya Başladım..

Arkadaşlar Merhaba..

Geçen hafta Yazlıktayken motorcu arkadaşlar vasıtası ile bir dalış kursuna başladım.. Şimdilik Giray arkadaşımızla beraber iki kişi devam ediyoruz ve iki günde iki dalış denemesi yaptık:)

Haftaya allah kısmet ederse devam ederek brövemizi alacağız. Konu ile ilgili bana yardımcı olabilecek web sitelerini belirtirseniz sevinirim..

Resimlerimi de yakında buraya koyacağım ki siz de gaza gelin:)

Selamlar

Arkadaşlar Merhaba..

Geçen hafta Yazlıktayken motorcu arkadaşlar vasıtası ile bir dalış kursuna başladım.. Şimdilik Giray arkadaşımızla beraber iki kişi devam ediyoruz ve iki günde iki dalış denemesi yaptık:)

Haftaya allah kısmet ederse devam ederek brövemizi alacağız. Konu ile ilgili bana yardımcı olabilecek web sitelerini belirtirseniz sevinirim..

Resimlerimi de yakında buraya koyacağım ki siz de gaza gelin:)

Selamlar

tebrikler muratcim.insallah brove'nizi de alir istediginiz yerde dalarsiniz bundan sonra.

Abi nezamandır bende yapmak istiyorum ama bi türlü fırsatım olmuyor aslında bi organizasyon fena olmazdı:rendeer:

Evet bunu bende hep merak ederim dalınca neler hissetiniz abi:silent:
Ne hissedecen abicim fayanslar arasında :queen: Hocam adamlar bröve alana kadar havuzda dalmışlar diye duydum artık bilmiyorum ne kadarı doğru :queen: :queen: :queen:

Ya Giray senden korkulur abi, hiçbir dalma olayını pas geçmiyorsun yani :cat:

gıraydan resımlerımı ve kendı resımlerını buraya yuklemesını beklıyorum:)
benım bulutut esenkoyde kalmıs..

gıraydan resımlerımı ve kendı resımlerını buraya yuklemesını beklıyorum:)
benım bulutut esenkoyde kalmıs..
trader ciğim
resimler ofiste kaldı ama yarın hemen koyarım resimleri.

dalma işi ban çok kolay geldi açıkçası şimdilik bir zorluğunu görmedim ama daha 2 dalış yaptık! bakalım daha neler görüp ögreneceğiz.
dalma işine hep merakla bakıp bigün inşallah diyordum. bu kurslar
hep kasıntılı kasvetli yerler ve ortamlar gibi geliryordu. şimdi gidecem kasıntı adamların arasında ezilcem felan şeklinde düşünüyordum. ama ortam süper sanki arkadaslarınızla pikniğe gezmeye gitmişsiniz gibi hissediyorsunuz.
kısacası herkeze yada ilgisi olanlar tavsiye ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben de dalmaya basladim.
uykum geldi iyice.
en iyisi fazla dalmadan yataga dalmak.......

TRADER, kurs hayırlı olsun yer üstü ve şimdi engin derinlikler harika.

ben önce normal yüzmeyi öğrenmem gerek ki sonra dalmayı :queen:

Yazın başında fethiye de dalmıştım.Brövem filan yok ama dalıyorum valla :) Zaten dalış ekibiyle beraber gitmiştik ben de onlarla beraber daldım.Su altı çok güzel.Toplanalım bi gün kızıl denize gidelim :queen:

8 senelik bröveli dalgıçım.Bu işin peşini bırakma sakın.İnanılmaz bir dünyadır orası.Ancak İstanbul'a yerleştiğimden beridir dalma şansını pek bulamıyorum.Ama İzmir'deyken dalış klübüne üyeydim ve sıklıkla değişik bölgelere dalmaya giderdik.İstanbul dalış noktalarına çok uzak olduğu için pek gidemiyorum.Ayışığı Dalış Merkezi'nin sitesine gir bir dolaş.Oldukça kaliteli,bu işi iyi yapanların başında gelir.İstanbul'a en yakın dalış bölgesi Saroz Körfezi'nde daldım ve batıklar haricinde hiç bir işe yaramaz.Eğer imkanın olursa bröveni aldıktan sonra Bodrum'da dalmanı şiddetle tavsiye ederim.Ben de buddy mi İzmir'de bıraktım.Fırsat bulursak atlarız motorlarımıza dalışlara gideriz.Ne zamandır ben de gidemiyordum.

8 senelik bröveli dalgıçım.Bu işin peşini bırakma sakın.İnanılmaz bir dünyadır orası.Ancak İstanbul'a yerleştiğimden beridir dalma şansını pek bulamıyorum.Ama İzmir'deyken dalış klübüne üyeydim ve sıklıkla değişik bölgelere dalmaya giderdik.İstanbul dalış noktalarına çok uzak olduğu için pek gidemiyorum.Ayışığı Dalış Merkezi'nin sitesine gir bir dolaş.Oldukça kaliteli,bu işi iyi yapanların başında gelir.İstanbul'a en yakın dalış bölgesi Saroz Körfezi'nde daldım ve batıklar haricinde hiç bir işe yaramaz.Eğer imkanın olursa bröveni aldıktan sonra Bodrum'da dalmanı şiddetle tavsiye ederim.Ben de buddy mi İzmir'de bıraktım.Fırsat bulursak atlarız motorlarımıza dalışlara gideriz.Ne zamandır ben de gidemiyordum.

Hocam bır de saros dakı dalıslar pahalıya gelıyormus sanırım. Su ısı bır tamamlayalım olmazsa bır dalıs gezısı yaparız cınarcık tarafına
dedıgın sıteye bakacagım neler var bır ınceleyelım

Tesekkurler

şimdi ben bişey merak ediyom:silent: siz bröve aldıktan sonra ne olacak nerde kullancaksınız? yanı faydası ne? hadi motor kullanıyoz ehliyet lazım dalmanın ehliyetide brövemidir? brövesi olmayan arkadaşlarımız hiçbizaman dalamazlarmı?, bu üçünü istiyorum:mrgreen:

şimdi ben bişey merak ediyom:silent: siz bröve aldıktan sonra ne olacak nerde kullancaksınız? yanı faydası ne? hadi motor kullanıyoz ehliyet lazım dalmanın ehliyetide brövemidir? brövesi olmayan arkadaşlarımız hiçbizaman dalamazlarmı?, bu üçünü istiyorum:mrgreen:

dalışın ehliyeti aynen dediğin gibi brövedir dostum.Hani bir arkadaşımız demiş ya ben Fethiye'de brövesiz dalıyorum diye,yasaktır o iş aslında.Ama burası Türkiye olduğu için herşey gibi bu da mümkün olabilir.Fakat yurt dışında çok kati kurallar vardır ve asla böyle bişeyi yapamazsın.Dalışa gidiyorsan bröveni göstermek zorundasın.Ayrıca nasıl ki motor kullanıyorsan full korumayla gezmekte fayda var,dalış için eğitim almak da son derece önemli.Kurallarını bilip de uyduğun takdirde yolda yürümek kadar tehlikeli olan bu spor,kurallarına uymadığın takdirde kesinlikle ölümcül olabilir.Olabildiğince ciddiye almak lazım yani.

Arkadaşlar herzaman olduğu gibi sabit toplantımızı hatırlatmak istedim...

Buluşma yeri : Paşalimanı Cafe
Saat : 20:00
(gerçi çoğu kişi 19:15 gibi damlıyor,ben dahil :) )
Tarif : Üsküdar iskeleden Beylerbeyi tarafına sahilden giderken yaklaşık 1km sonra sol tarafta mavi bir tabelası var. Karşı tarafında da Fethipaşa Korusu girişi var... Bulamayan bu tarafları bilmeyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler ben tarif ederim gerekirse sizi gelir alırım :cat: (serdar 0533 544 88 10)

Google Earth Kroki
Detaylı görünüm için tıklayın...

Merhaba sevgili TRADER, öncelikle seni tebrik ederim, çoğu insanın cesaret edemediği bir alanda kendini eğitime vermişsin. Nautilus arkadaşımın gerekli açıklamaları yapmasından sonra bana sadece seni tebrik etmek kalıyor. Ben de 1995 yılından beri dalan ve 2001 yılından beri de dalış eğitmenliği yapan bir su altı sevdalısıyım... Diğer arkadaşların sorusuna bir cevap da ben vereyim, dalmanın faydası sadece görsel değil, insanın doğanın her yerinde varolabileceğinin bir kanıtı olarak eğitilmesidir. Uçmak zevkinin, başka bir boyutta bulunuyor olmanın tadını almaktır. Bu gayretlerinde sana hayırlı çalışmalar dilerim. Sualtıyla ilgili çok yerde dalmak, farklı web adreslerinden bilgi almak mümkün. Bodrum'u şiddetle tavsiye ederim. Eğitiminin sınırlarını kendin koy, gaza gelip çok yüksek dalış mertebelerine gözünü dikme... Sana malzeme kakalamak isteyen kişilerin laflarına bakma... Çok pahalı bir uğraştır. Zaten gittiğin yerlerde sana her türlü ekipmanı veriyorlar. Hadi iyi dalışlar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar