cafe racer projesi...

Dün satın aldım bugün Laz Ümit ustam ile giriştik blok hariç komple soyduk aleti. Fakat şimdilik bu kadar ve proje bitene kadar resim paylaşmayacağım. 2 ay gibi bir sürede bitecek kendileri ve o zaman son halini sizlerle paylaşacağım. Bittikten sonrada yapım aşamasını rapor halinde sunacağım. Hatayda olan arkadaşlar, abiler bol bol görebilirler motoru :)

Bu arada Sıtkı abi misafirperverliğin içinde şimdiden sana çok teşekkür ederim. Sonunda yüzyüze tanışma fırsatımız oldu. Eğer ayarlayabilirsek kampada geleceğiz bu vesile ilede düldülü ziyaret ederim ben Ümit ustada. Ayrıca yemekler cidden lezzetliydi :)

qMgDnW.jpg

E870Bn.jpg

LAJ6X1.jpg

rMqDaM.jpg

7gOLpv.jpg

DKN

ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişler :) cafe racer değil sadece scrambler gidon yapıp bir iki yere dokunarak işi bitirseydin harika olurdu.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Bu arada Sıtkı abi misafirperverliğin içinde şimdiden sana çok teşekkür ederim. Sonunda yüzyüze tanışma fırsatımız oldu. Eğer ayarlayabilirsek kampada geleceğiz bu vesile ilede düldülü ziyaret ederim ben Ümit ustada. Ayrıca yemekler cidden lezzetliydi :)

Artık birkaç ay bir ayağın burada olacak Berk. :) Herzaman bekleyeceğim. :cat:

Mersin İl Temsilcisi
yeni motorunuz ve dostlugunuz hayırlı olsun..
Sıtkı başkan'la tanışma ayrıcalığını tadanlardanım..

sabırsızlıkla bekliyorum sonucu :)

Ümit abiye planeti gönderip senin işine taş koyduram ben :D onunkini yapma benim motoru yap beklesin diyeyim :D muhauhahaha :)

Ümit abiye planeti gönderip senin işine taş koyduram ben :D onunkini yapma benim motoru yap beklesin diyeyim :D muhauhahaha :)

vayy beee :) hakkaten yollasana kafayı yesin 2 motorla birlikte. Bu arada bugun bir kaç şey çizdik kendisiyle. Akşam döndüm istanbula, Haziran başında bir daha gidiyorum :)

Mersin İl Temsilcisi
yok mütevazilik yapmayın sevgili Başkanım...
misafirperverliğiniz ve yakınlığınız ülkemizce bilinmekte..

sevgi ve saygılarımla :)

Hayırlı olsun. Güzel tercih fazla söze gerek yok. Sonucu merakla bekleyenlerdeniz. Geçmez sana şimdi zaman

127

Gelişmeleri heyecanla bekliyoruz :).

Seleyi tek sele uzun olarak mı yapacaksın yoksa BMW ye yakışır şekilde tek koltuk ve arkasında yarım yuvarlak şeklinde üstünde mono kapak olan birşey mi yapacaksın? Tek sele olayı herkeste var bence bir farkın olsun motor adam akıllı bir cafe racer a benzesin bunlar gibi;

Yalnız yeni farkettim altta ki BMW ile senin motor aynı heralde. Gidon u aynı yapıp tel jant koyup arkayı da böyle yaparsan elinde ne olacağına dair bir resim bu. Efsane görünüyor öyle dandik cafe racer lardan bin kat daha iyi.

2006-Ducati-Sport1000c.jpg

e9a87cc15326352a093841fec946d5ea.jpg

Son düzenleme:
Harika bir seçim, hayal ettiğim projem bir R80 ile CR yapımı. Çok da güzel bir makina bulmuşsunuz, sabırsızlıkla bekliyoruz.

Benim youtube'da takip ettiğim ve tavsiye edebileceğim bir kanal var; cafe racerlara dair birçok tasarım anekdotları da paylaşıyorlar.

Belki halihazırda bilginiz vardır ama ben yine de paylaşayım RACER TV videolarını.

https://www.youtube.com/watch?v=MRyz53Kul-8

Gelişmeleri heyecanla bekliyoruz :).

Seleyi tek sele uzun olarak mı yapacaksın yoksa BMW ye yakışır şekilde tek koltuk ve arkasında yarım yuvarlak şeklinde üstünde mono kapak olan birşey mi yapacaksın? Tek sele olayı herkeste var bence bir farkın olsun motor adam akıllı bir cafe racer a benzesin bunlar gibi;

Yalnız yeni farkettim altta ki BMW ile senin motor aynı heralde. Gidon u aynı yapıp tel jant koyup arkayı da böyle yaparsan elinde ne olacağına dair bir resim bu. Efsane görünüyor öyle dandik cafe racer lardan bin kat daha iyi.

http://www.totalmotorcycle.com/photos/2006models/2006-Ducati-Sport1000c.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e9/a8/7c/e9a87cc15326352a093841fec946d5ea.jpg

tavsiyeler için teşekkürler çoğu planımızı yaptık süpriz artık :)

Harika bir seçim, hayal ettiğim projem bir R80 ile CR yapımı. Çok da güzel bir makina bulmuşsunuz, sabırsızlıkla bekliyoruz.

Benim youtube'da takip ettiğim ve tavsiye edebileceğim bir kanal var; cafe racerlara dair birçok tasarım anekdotları da paylaşıyorlar.

Belki halihazırda bilginiz vardır ama ben yine de paylaşayım RACER TV videolarını.

https://www.youtube.com/watch?v=MRyz53Kul-8

bir kaç video izlemiştim. teşekkürler yinede.

Şimdilik sadece bu resmi paylaşma kararı aldık :) Bir çok süpriz daha var fakat çok nadir paylaşım yapacağım kusuruma bakmayın.

Ufaktan bir kaç şey yazayım. Şaseyi kestik ve kromdan yaptık. 20 cm kadar daha kısa olacak. Orjinal deposunu kullanma kararı aldık fakat büyük geldiği için depoyu alttan 5 cm kadar kesince tam istediğimiz boyuta düştü. Üzerine yapılacak her parça krom olacak. .Motorda 1 tane plastik göremeyeceksiniz. Harleyin amortisör kafalarını kullandık. Sağolsun Ümit ustanın bana büyük hediyesi o kafalar. Servisteki fiyatı ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu arada harleyin kafalarından ve bu kafaların açısından dolayı motor 3 cm kadar ileriye uzadı ön taraftan.

NE9NWO.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar