cafe racer projesi...

Hah budur işte.. Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.. Millet Custom yaptım cart yaptım curt yaptım diye motora bir ton para veriyo sonra içine etmek için bi o kadar daha para veriyo sonra da bizden beğenmemiz bekleniyo, aradan zaman geçiyo o vatandaş o motoru yarı fiyatına satıyo bu sefer de alan adam bi ton para döküp o motoru düzeltmeye çalışıyo, motor (yine aynı motor bile değil) =))..
Yapılacaksa böyle yapılsın :) Ayrıca bana kalırsa en güzel R60 duruyo.. Senin gönlün ondan yana diye söylemiyorum.. :)
Gelişmeler için takipteyim.. Şimdiden kolaygelsin..

Yani beğenip beğenmemek tamamen kişisel zevk aslında. Fakat bu tarzda yapılan herşeye saygım sonsuz çünkü ciddi emek harcanıyor para harcanıyor.

R60 hem en çok beğendiğim hemde bulabildiğim. Aslında R80 ile farkları güçleri. 800 cc 50 küsür beygir ama 2 katı fiyat var aralarında malesef...

Bunlar arasından tercihim r60 olurdu

Snappy sen tercih edersinde olmamı beee :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

GS250 düşünmediğim bir motor 500 cc altına düşmek istemiyorum bu konuda.

Sevindirici güzel haberler ile şuan buradayım :) Yakında süprizimi açıklayacağım hemde resimli !! :)

Uçağının tekeri düz bassın mavi kızı kap gel :queen:

Ya o değilde ben ayvayı yedim uçak sabah 10 da 12 de iniyor. Gittik notere falan işleri bitirdik. Hataya geçmem lazım onun içinde otobüs sabah 07:00 de orada kalacağım muhtemelen. Sonrada Hatayda işlerim var kesin oradada 1 gece kalıp geri döneceğim :)

Ya o değilde ben ayvayı yedim uçak sabah 10 da 12 de iniyor. Gittik notere falan işleri bitirdik. Hataya geçmem lazım onun içinde otobüs sabah 07:00 de orada kalacağım muhtemelen. Sonrada Hatayda işlerim var kesin oradada 1 gece kalıp geri döneceğim :)

Dikkatli ol aman diyim tehlıkelı yerlere gıdıyosun :pale: çok sıkıstırmısın

Konunun takipçisiyim kazasız belasız halledersin inşallah :D Bu arada neden Jawa'dan vazgeçtin ki başlamak için ideal olabilirdi ama aklındaki nedir tam olarak bilmiyoruz tabiki. :thumleft:

Niye gerilim yapıyosun ki? Bunca insanı merakta komaya ne hakkın var?
Esefle kınıyorum :p

Yarın satışta bir sorun çıkmazsa eğer motorun resimlerini paylaşıcam :) proje bitince ise yapılmış halini paylaşıcam :)

Girdik bir yola sorunsuz sıkıntısız biter inşallah.

Hemen hemen aynı zevklerimiz var berk. Sende benim gibi epeydir arıyorsun. PM'dende konuştuk. umarım kavuşursun sonunda. Benimde hemen hemen anlaşacağım bi motor var. Bakalım.

PM'den fiyat detaylarını yazarsan sevinirim :) Hatta var ise orada başka bi makina hemen yaz atlar ucaga gelirim bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar