100 SFC SNAPPY X İÇİN ZİNCİR YAĞI HK.

Merhabalar.100 SFC Snappy X motorum için en uygun zincir yağı hangisidir ? Motul'un birsürü modeli var hangisini alacağımı bilemedim.Würth de olabilir.Marka sorun değil en iyisi olsun :) Şimdiden teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

Güncel....

Motosikleti
600RR
Mondiale ne motülünden bahsediyorsunuz la.eski motosiklet yağını sakla onla yağla bide para mı vericen snapiye

İyisi olsun dedik nolmuştaa :)

C2 kötü mü ki? En iyi ürün, sana en uygun olandır.
C4 beyaz bir yağ. ve aşırı performans için geliştirilmiş nispeten daha kalın bir yağ.
C2 ile yarış motoru olmasa bile büyün cc motorlar için idealdir. Kaldı ki arkadaşın motoru 100cc bir motor için C4 almak anlamsız ve bence motoru az da olsa yoran bir ürün olur.

C2 kötü mü ki? En iyi ürün, sana en uygun olandır.
C4 beyaz bir yağ. ve aşırı performans için geliştirilmiş nispeten daha kalın bir yağ.
C2 ile yarış motoru olmasa bile büyün cc motorlar için idealdir. Kaldı ki arkadaşın motoru 100cc bir motor için C4 almak anlamsız ve bence motoru az da olsa yoran bir ürün olur.
Hocam C2 sıkıntı yaratmaz değil mi ? Bittikten sonra da sürekli bundan almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Haklısınız elbette ben konuda ki en iyisi olsun ifadesine karşılık gelmesi açısından dedim :)

Hocam C2 sıkıntı yaratmaz değil mi ? Bittikten sonra da sürekli bundan almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Hayır sıkıntı yaratmaz.

Zaten 3 tane yağı var Motulun. ofroad, road ve rancing.

Haklısınız elbette ben konuda ki en iyisi olsun ifadesine karşılık gelmesi açısından dedim :)

Peki, anladım.
Ama dedim gibi en iyi ürün sana en uygun olandır.
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar