- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
kardeşim ben seni küçük görmüyorum yada dalga geçmiyorum.. geçen yıl 160tl çok diyerek yaptıgım sigortayı bu sene 490a zorla yaptırdım ben.. ve öğrenci burslarımla yaptırıyorum bunu.. taksidi bitmedi daha anlayacağın.. bende memnun değilim bu durumdan.. Forumda yüzlerce sigorta konusu açıldı ortak bişeyler yapmaya uğraşmadı kimse.. birlik olunmadıktan sonra 3 5 kişinin çabasıyla olacak şeyler değil bunlar..
şuanda sıstem maalesef böyle oldugu ıcın mecburuz bu lanet sıgortayı ödemeye.. aksı taktıde daha kötüsü bekliyor.. ben bunu söylüyorum.. Sen organıze et mılletı bende katılmazsam o zaman konusalımkımse memnun degıl
6 mayıs günü saat yaklaşık 14:30 gibi polis çevirmesine yakalandım. 1 taksi 1 kamyon ve beni durdurdu 2 polis. bir tanesi taksiye gitti ve diğeri de bana ehliyet ruhsat lütfen dedi. bende içimden ehliyet ruhsat versem ne olur ki sigorta yok diyordum
tam o sırada elim ayağım titreyerek montumun fermuarını açıp ruhsatı çıkaracaktımki kamyonun acelesi vardı sanırım ve ısrarla kornaya bastı ve polis kamyona doğru gitmeye başladı. ben bekliyorum tabi gelsinde ceza yazsın ve motoru bağlasın. bu arada merak ettim daha önce hiç aracım bağlanmamıştı ve o gün nasıl bağlanır onu öğrenecektim. bir an ışık yandı kafamda, bir baktım polisin biri taksiciyle tartışıyor ve diğeride arkasına bile bakmadan kamyona doğru gidiyor ve birazda uzaklaştı.
sonra dedim fatih burayı terket seninle kimse ilgilenmiyor
önceki motorumda da yaptığım gibi bunu da satacağım zaman sigorta yaptırmayı düşünüyorum.
bu arada apache başlığını saptırdığım için özür dilerim, bende biraz tembellik var. ne yapıp edeceğimi düşünmem girer "motogp 2014" oynarım şimdi. ne yapayım bilmiyorum ki, il trafik müdürlüğüne gideyim bakalım neler olacak. pek bir şey olacağını sanmıyorum ama her şey bir tecrübe, zaten boş zamanım var bir şey kaybetmiş olmam.
Edit: bir şey daha ekliyeyim, internetten şöyle bir haber buldum. bende bu haberdeki sigortasız araç sahiplerinden biriyim.
sigorta parası olmayıpta yaptırmayanların sayısı belli bir orana geldiğinde artık mecbur sistemi değiştirecekler.
http://www.hurriyet.com.tr/primler-yukseldikce-suruculer-trafik-sigortasi-yaptirmamaya-basladi-40038583
bu habere göre 3 motorcudan 2 tanesi sigorta yaptırmamış
Son düzenleme: