Abimiz yaşındasınız, bu saatten sonra motosiklet tavsiye etmiyorum, 22 yıl bir fiil motosiklet kullandım,bir sezon yarıştım, sayısız kez piste çıktım, 35 yaşından sonra hem piskolojik hem de fizyolojik olarak vücut 20 li yaşlardaki gibi olmuyor, insanın kafası yoğunlaşıyor, birçok sorumluluk oluyor, vucut daha çabuk yoruluyor esnekliğini yitiriyor, gözler kulaklar, reflexler herşey azalıyor, tamam çıkıp piste yarışmayacaksınız ama özellikle caddeler daha tehlikeli, heleki büyük şehirler, geçmişten bir tecrübeniz olsa hadi diyecektim 3-5 sene daha kullanın, ama hiç tecrübeniz yok, bence önce kendinizi sonra sevdiklerinizi düşünün vazgeçin bu sevdadan kimsenin gazına lafınada bakmayın, millet yanına yandaş arıyor, bir kaza geçirdiğinizde ki geçireceksiniz zaten umarım bu büyük olmaz, kimse kalmıyor yanızıda vicdanınız ve sevdikleriniz üzülecek.
Bende tavsiye sadece sonuçta kendi fikriniz, ben bile 37 yaşımda olmama rağmen geçmişten çok tecrübeli olmama rağmen yavaştan azalltım motosikletimi, 2'di teke düşürdüm, onada herzaman binmiyorum artık, arabamla güvenli bir büçümde seyahat ediyorum.
ülkemizde yanlış kanunlar var malesef,Türk insanı genel koşullardan çok yıpranıyor, buda birde kuralsızlık, kanunsuzluk ve cehalet eklendiği için, otomobil dahil tüm ehliyetler 60 yaşından sonra iptal edilmeli malesef bizim ülkemizin gerçeği bu heleki motosiklet, valentino rossi olsa 50 yaşından sonra tırtlar malesef, motosiklet sağlıklı kullanım yaşı 50 dir. benim görüşlerim bu yönde.