[MT-İstanbul]12 AĞUSTOS BEER'S TOPLANTISI

Bu toplantıya gelme amacınız hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Slm.

Bende gelebilirmiyim? Önceden sorimda sora problem olmasın. zati kalabalık deil sanırım.

Arkadaşlar!
Ağustos ayı içerisinde yıldız yağmuru var.
En yoğun olduğu gece ise bilin bakalım hangi gece :)
12 Ağustos 21:00'den itibaren gökyüzündeki şölen hava açık olursa çok güzel izlenebilecek. Çıkışta da Bostancı sahilde toplanıp izleriz, dilek filan tutarız, romantizm olur biraz :))

super fikir, ben de geliyorum. marques' i de getiririm.

katılamadığım için çok üzgünüm malum son gecemdi ve sizlere zaman ayıramadığım için morelimde bozuk

Bu güzel gece için Burcu'ya teşekkür etmek istiyorum. :rendeer: Her ne kadar bütün organizasyonlarda başa gelesi bütün olası problemler başa gelsede güzel bir akşamdı.. :cat: En kısa zamanda tekrarlamak ümidiyle huzurlarınızdan ayrılmadan önce şu çekmiş olduğun nargileli resimlerim vardı ya.. Onlar için ücreti bir konuşsak diyorum! :p Bak sana çilekli dondurmalar alırım, olmadı pembe başka bişiler alırım bilmiyorum.. :mrgreen: Şaka bir yana ehliyetini yeni alan arkadaşların ehliyetlerinin hayırlı olmasını tekrardan diler gider yatarım yoksa yarın carting arabasında uyuycam.. :bounce:

Kaza yaptım :pale: Motorumu özledim :pale: Artçı olarak da gelemedim :pale: Ehliyetimi de vermediler :pale: :salut: :salut: :salut:

tanıdık yüzleri görmek güzeldi. yeni arkadaşlarla tanışmak ta güzeldi. erkenj ayrıldım soora naptınız bilmiyorum doya doya yıldız yağmurunu seyredemediniz mi?
saol burcu.
bu arada beersta toplantı türü bişey yapmayız dimi bidaha?:cherry:

Geçmiş olsun Blacat...
Önce beer's sonra cordon maceramıza katılan herkese teşekkür ederim...
dün geceden sonra beer's'e bir daha gitmeme kararı aldık...
nerde iyi hizmet,güleryüz,anlayış,ilgi gösterilirse orda olucaz artık...
Fotoğraflar için ayrı topic açmıyorum bu sefer...
Malum benden başka fotoğraf çeken olmadı zaten :)
İnternetime kavuştum bu arada:mrgreen:

beers de toplantı mı?allah korusun!
bir daha yaz günü içeride,klimanın bozuk olduğu tarafta sauna misali oturmıycaz.

Arkadaşlar daha önce söylediğim gibi bursadaydım bende gelemedim, ama sanırım sorunlar olmuş yazdıklarınıza göre:silent: Umarım bir daha ki toplantılarda olurum we -ne gibi sorunlar bilmiyorum- herşey güzel geçer...

Saygılar...

Fotoları buyrunuz efem...
(beer's fotolarından sonra görünen bardaklarda alkollü içecek yoktur!olamaz da...zira CORDON'da alkollü içecek satılmamaktadır!)

Super Moderator
Güzel geçmiş Beer's buluşması...
Sansürler de hoş olmuş:p(Ama sigara paketlerine de isteriz:p)

Fotoğrafları ilk mesaja ekliyorum.

(Not: İlk mesajdaki 2. fotoğraftaki motor da kiminse pek güzelmiş:cherry: )

Mutlu emlak, berkforce, rüzgarınoğlu, jasmin, aytek abi :pr: :pr: :pr: hem ehliyet kutlayacak hem de ilk defa karşı tarafa makinam ile gelecek hem de 216da tanışmadığım bi çok arkadaşla tanışacaktım. :pale: :pale: Sanırım geç olsun güç olmasın böyle bi şey... Galiba motorum bu hafta içi hallolacak..:salut:

Sansürler çok akıllıca lakin duvardaki kocaman efes pilsen yazısınıda sansürlesek daha hoş olmazmı.

şehir dışında olduğum için katılamadım ama gördüğüm bazı arkadaşlar toplantının keyifli geçtiği izlenimini veriyor bana :))

bir sonrakine kısmetse :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar