İnazuma F dün nasip oldu

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
antepten aldılar gene sıkıntı yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

servisteki usta rodaj boyunca 1.2.3 viteslerde 6000 devri geçme 4.5.6 da dilediğin kadar kapat yoksa motor tembel alışır dedi de benim içim sinmedi beni aydınlatacak biri var mı acaba

Hocam ilk bakımına kadar tum devirlerde gezsin motor ki parcalar alışsın ama ilk 250-300 kilometrede biraz az devirli kullan ilk bakımdan sonra da yavas yavas gaz açmaya başlarsın. Unutmadan motoru çalıstırdıgınızda hemen binip gitmeyin 1-2 dk rolantide çalışsın biraz ısınsın gerekli parçalar tam manasıyla yağlansın öyle hareket edin.

önceki motorun neydi hocam ben cbf 150 den inince bana uçak gibi geldi üstelik daha 6000 devri geçmedim :)

Ağzının tadı bozulmasın o zaman.
Boşver sen yazdıklarımı.
Seni tatmin ettiyse, onun bunun söylemlerine takılma, önemli olan senin ne düşündüğündür.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Çok konforlu motordur. Kazasız belasız inşallah.

Çok güzel motor bayide görünce ne kadar büyük demiştim.HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN.

Ağzının tadı bozulmasın o zaman.
Boşver sen yazdıklarımı.
Seni tatmin ettiyse, onun bunun söylemlerine takılma, önemli olan senin ne düşündüğündür.

takılmadım zaten :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

Hocam ilk bakımına kadar tum devirlerde gezsin motor ki parcalar alışsın ama ilk 250-300 kilometrede biraz az devirli kullan ilk bakımdan sonra da yavas yavas gaz açmaya başlarsın. Unutmadan motoru çalıstırdıgınızda hemen binip gitmeyin 1-2 dk rolantide çalışsın biraz ısınsın gerekli parçalar tam manasıyla yağlansın öyle hareket edin.

tüm devirlerde derken 6000 devire kadar mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

Hayirli olsun Allah c.c. Kaza bela vermesin.bende cbf 150 kullaniyorum insallah banada nasip olur.
teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin

Tekrardan Herkese çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin kazasız belasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar