İnazuma F dün nasip oldu

5 mayıs itibariyle (dün) Hatay bayiden 2015 inazuma f imi teslim aldım gaziantepte oturmama rağmen hataydan almak nasip oldu ayrıca bayi servis çok memnun kaldım hepsi güler yüzlü ilgili kişilerdi dönüşte rodaj dolayısıyla pikapla getirmek zorunda kaldım aksilik bir de cbf 150 i sattığımda kaskı da vermiştim dünden beri kasksız dolaşıyorum bi gözlük var sadece motora gelince 100-150 cc 5000 km tecrübesi olan biri olarak pek fazla yorum yapamıyorum cbf 150 ile kıyaslamak abes olur zaten ancak resimlerde görüldüğünden çok daha kalıplı videolardaki sesinden de daha tok suzuki kalitesi zaten tartışılmaz sabah işe gelirken yağmur ciseledi irc lastikler hiç güven vermiyor onu söylemeliyim Allah herkesin gönlüne göre versin dualarınızı eksik etmeyin

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Güzel bir makine... Tekerinizniz düz basın.

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın. Kask olsaydı yolda rodaj yaparak gelirdin :)

allah kaza bela vermesin .hayırlı ugurlu olsun bende gaziantepdenim.inş birgün yolda karşılaşırız

hayırlı olsun. lastikler traş. mavi beyazı da çok hoş duruyor ama.

Super Moderator
Hayırlı olsun, motosikleti satarken kaskı vermek nasıl bir bakış açısıdır pek kestiremedim, hani bırakıyor olsanız motosikleti (Yinede başkasının kaskı kullanılmaz) anlamaya çalışırım da, Yine anlayamadım bak görüyormusun.

Hayırlı olsun. CBF'ten sonra CBF'in rahatlığını aratmayacak, 250 cc'nin en iyi motoru almışsın.

allah kaza bela vermesin .hayırlı ugurlu olsun bende gaziantepdenim.inş birgün yolda karşılaşırız

ben antep sayfasına yazmıştım daha önce tam havalar elvermiyordu nasipse bir araya da geliriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın. Kask olsaydı yolda rodaj yaparak gelirdin :)
uzun yolda rodaj yapılmıyor diye biliyordum yoksa kaçırır mıydım :) kask bir şekilde hallolurdu

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

hayırlı olsun. lastikler traş. mavi beyazı da çok hoş duruyor ama.
mavi beyazı çok hoş hakkaten ancak sonuçta siyahın asaleti yeter :p

Hayırlı olsun, Allah kaza bela gostermesin. Kaskı neden verdiniz ben de anlayamadim. Daha dogrusu alan nasil aldi o ilginc. Lastikleri bilmiyorum ama selesi, amortisoru, frenleri kisacasi konforu muadillerinden ote bir motor. Gule gule kullanin.

Hayırlı olsun, motosikleti satarken kaskı vermek nasıl bir bakış açısıdır pek kestiremedim, hani bırakıyor olsanız motosikleti (Yinede başkasının kaskı kullanılmaz) anlamaya çalışırım da, Yine anlayamadım bak görüyormusun.

yeni kask alacağım için verdim kaç gündür kask alıcam bi türlü kararsız kaldım mt'de karar kıldım bu kez satıcı biraz ağır davrandı aha böyle ortada kaldım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

bu arada herkese teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin

Hayırlı olsun. IRC lastiklere fena değil diyenler de var da imkan varsa değiştirmek en iyi yol galiba.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Hayırlı olsun ama gaziantepden bi cbf eksildi :)

Hayırlı olsun ama gaziantepden bi cbf eksildi :)

antepten aldılar gene sıkıntı yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

servisteki usta rodaj boyunca 1.2.3 viteslerde 6000 devri geçme 4.5.6 da dilediğin kadar kapat yoksa motor tembel alışır dedi de benim içim sinmedi beni aydınlatacak biri var mı acaba

Hayirli olsun Allah c.c. Kaza bela vermesin.bende cbf 150 kullaniyorum insallah banada nasip olur.

Hayırlı olsun

Umarım gereksiz devirlenme ve bu devri arka tekere iletmedeki derdinden muzdarip olmazsın.

Bende aldım bu makinadan.
1. vitesi neden koymuşlar anlam veremedim.
1 ile kalkacam derken 2 yi isteyen bir makina.
Direk 2 ile çok rahat kalkıyor.
110 km/h ile gitmek için çevirdiği devir çok fazla.
Bundan rahatsız olup ön için 15t 16t dişli aldım.
16T taktım 6. vites iptal oldu. 2 kişi ile eziyete döndü uzun yol, araçları 4 ile bağıra bağıra solluyor, 5 e alıyorsun yemiyor felan..
15T taktım her şey güzel ama istediğim gibi olmadı. Kazanım çok düşük kaldı.
Baktım içime sinmedi verdim gitti.

Makina çok sağlam ama ağırlık ve güç oranı malesef insanı yolda mundar ediyor.
Birde pilot ve yolcunun ağırlığı eklenince pfffffff....

Son düzenleme:
Hayırlı olsun

Umarım gereksiz devirlenme ve bu devri arka tekere iletmedeki derdinden muzdarip olmazsın.

Bende aldım bu makinadan.
1. vitesi neden koymuşlar anlam veremedim.
1 ile kalkacam derken 2 yi isteyen bir makina.
Direk 2 ile çok rahat kalkıyor.
110 km/h ile gitmek için çevirdiği devir çok fazla.
Bundan rahatsız olup ön için 15t 16t dişli aldım.
16T taktım 6. vites iptal oldu. 2 kişi ile eziyete döndü uzun yol, araçları 4 ile bağıra bağıra solluyor, 5 e alıyorsun yemiyor felan..
15T taktım her şey güzel ama istediğim gibi olmadı. Kazanım çok düşük kaldı.
Baktım içime sinmedi verdim gitti.

Makina çok sağlam ama ağırlık ve güç oranı malesef insanı yolda mundar ediyor.
Birde pilot ve yolcunun ağırlığı eklenince pfffffff....

önceki motorun neydi hocam ben cbf 150 den inince bana uçak gibi geldi üstelik daha 6000 devri geçmedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar