HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ( EKİPMANIM VE MOTORUM )

Merhaba Arkadaşlar ,

Motoru Otoparkta bırakıyorum fakat bazen okula gidiyorum bazen kız arkadaşım yanına gidiyorum motor bir süre kapıda yada benden uzak bir yerde duruyor ve benim kaskom yok bu nedenle içimde rahat değil.

Bazı güvenlik önlemleri almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Motor : Xmax 250
Motorun bagajında sadece kendi kaskımı taşıyorum
Spy 5000 taktırmayı düşünüyorum : [yt]?v=ydvkf9AEuhI&list=PLxQ2ZWjj5IsmMLXibQBQ2Fenq4zDPSlqi&index=4[/yt]

Birde Çok abartmadan uygun bütçeli sağlam bir Disk kilidi almayı düşünüyorum . Sizin fikirleriniz neler acaba

Ben disk kili olarak sadece bunu bulabildim : http://volkanbisiklet.com.tr/onguard/onguard-8006-pitbull-mini-u-anahtarli-kilit

Belgeseli filan var diye sağlam göründü . Cevaplar için Teşekkürler

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız darısı motoru olmayanların başına :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun. Kask biraz buyuk gozuktu bana. Kafaniza siki oturuyor degil mi?

Çok teşekkür ederim.
Kask tam oldu aslında hafifté sıkıyor , sırtligi da ilk fırsatta alıcam . Ama kimse yukarıya yazdığım kilit sorusuna cevap vermedi :silent:

Super Moderator
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle

hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle, darısı başıma...

Tekrardan merhaba Arkadaşlar ,

Dün n11 den Disk Kilidi satın aldım , gerçekten çok araştırmıştım ve sonunda kararımı verdim , Onguard 8005 aldım. Yanında kablosu olması benim için bir artı oldu vede büyük olduğu için daha kullanış tabi bagajınız varsa . Buyurun fotoğrafları .

Motorun bagajında böyle taşıyorum sadece kendime kask taşıdığım için alandan yana sıkıntım yok .

Bunlarda Kablolu ve Kablosuz uygulamaları

Burada Forumdan Taner abi ( Ayzek ) sayesinde motoruma Spy 5000 Taktırdım Kendisine çok teşekkür ederim . Çok yardımcı oldu çok sıcak kanlı bir insan . Ona ve arkadaşına çok teşekkür ederim . Darısı sizin başınıza Allah a Emanet olun , tekeriniz düz bassın

Son düzenleme:
Hayirli olsun gule kullanman dilegiyle faydamiz olduysa ne mutlu bana :)

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dıleği ile..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar