HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ( EKİPMANIM VE MOTORUM )

Merhaba ,

5 Ay önce bu foruma aklıma takılan birkaç soruyu sormak öğrenmek için üye olmuştum . Üye olduktan sonra baktım ki motor sürmek hiçte o kadar basit değilmiş . Sayenizde gerçekten çok şey öğrendim. En başta ekipmanın önemini anladım bana kalsa ucuz bir kask alır basar giderdim sayenizde dahada bilinçli oldum.

Sizin sayenizde aldığım Ekipmanlarım ;

Kask : HJC Rpha ST Knuckle Kapalı Motosiklet Kaskı : 1.300 Tl

Mont : Revit Motosiklet Ceketi - Raceway Siyah Neon Sarı : 750 Tl

Eldiven : KNOX Handroid Eldiven : 500 Tl

Bot : FORMA Cortina Outdry Touring Bot : 400 Tl

Dün çekildim bunları motoru almadan evde :sunny:

-

-

Buda Motorum . Gerçekten çok fikir değiştirdim ( Cbf 150 - pcx 150- Pulsar 200ns - 200 Rs - Cbr 250 derken Xmax 250 de karar kıldım )

- Geçen hafta salı günü Sipariş verip ödemeyi yaptık 14.500 Tl
Bugün de teslim aldık çok şükür .

İleride motorun üstünde de çekilir atarım fazla kullanamadım akşam aldığım için ama ilk izlenimler MÜKEMMEL. Yeni sorularla başınızı ağırtmaya hazırım .

Allahım hepinize nasip etsin . Gerçekten çok güzel bir duygu ilk defa kendime ait bir motorum oldu . Okuduğunuz için Teşekkür ederim.

Özelliklede Ozan kardeşime çok Teşekkür ederim , Çok fikir alışverişi yaptık ( Sti )

Mahşallah Allah nazarlardan saklasın makine çok giderli hayırlı uğurlu olsun Allah asfalt yüzü göstermesin ne motora ne size.

Allah gonlune gore versin kardesim...
Ekipmanlar guzel,motosiklet guzel,sende guzel kullan insallah....

Hayirli ugurlu olsun dostum heyecanini anlayabiliyorum :)
Kazasiz belasiz, ekipmanli kullan

Hayırlı uğurlu olsun en kalitelisinden bir kilit almanı öneririm Allah muhafaza bu aralar çokça hırsızlık olayları duyuyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun darısı benim gibi motosiklet almak isteyenlerin başına. Kaskla, mont çok uyumlu olmuş korumalı pantolonu da alırsan 10/10! Kazasız belasız inşallah.

h.olsun pantolon giyip çıkarması sorun oluyorsa bi dizlik al ihmal etme

Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim , çok sağolun beni siz bilinçlendirdiniz .

Pantolon değil ama bir dizlik almayı düşünüyorum en kısa zamanda bütçem sadece bu ekipmanlara yetti ne yazıkkı ki .

Kask ve montun renginden birde motora jant şeridi çekip kombinlemek istiyorum , hepinizin tekeri düz bassın teşekkür ederim , Darısı almak isteyen kardeşlerime abilerime umarım en kısa zamanda alırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar