- Konu Yazar
Merhaba ,
5 Ay önce bu foruma aklıma takılan birkaç soruyu sormak öğrenmek için üye olmuştum . Üye olduktan sonra baktım ki motor sürmek hiçte o kadar basit değilmiş . Sayenizde gerçekten çok şey öğrendim. En başta ekipmanın önemini anladım bana kalsa ucuz bir kask alır basar giderdim sayenizde dahada bilinçli oldum.
Sizin sayenizde aldığım Ekipmanlarım ;
Kask : HJC Rpha ST Knuckle Kapalı Motosiklet Kaskı : 1.300 Tl
Mont : Revit Motosiklet Ceketi - Raceway Siyah Neon Sarı : 750 Tl
Eldiven : KNOX Handroid Eldiven : 500 Tl
Bot : FORMA Cortina Outdry Touring Bot : 400 Tl
Dün çekildim bunları motoru almadan evde :sunny:
-
-
Buda Motorum . Gerçekten çok fikir değiştirdim ( Cbf 150 - pcx 150- Pulsar 200ns - 200 Rs - Cbr 250 derken Xmax 250 de karar kıldım )
- Geçen hafta salı günü Sipariş verip ödemeyi yaptık 14.500 Tl
Bugün de teslim aldık çok şükür .

İleride motorun üstünde de çekilir atarım fazla kullanamadım akşam aldığım için ama ilk izlenimler MÜKEMMEL. Yeni sorularla başınızı ağırtmaya hazırım .
Allahım hepinize nasip etsin . Gerçekten çok güzel bir duygu ilk defa kendime ait bir motorum oldu . Okuduğunuz için Teşekkür ederim.
Özelliklede Ozan kardeşime çok Teşekkür ederim , Çok fikir alışverişi yaptık ( Sti )
5 Ay önce bu foruma aklıma takılan birkaç soruyu sormak öğrenmek için üye olmuştum . Üye olduktan sonra baktım ki motor sürmek hiçte o kadar basit değilmiş . Sayenizde gerçekten çok şey öğrendim. En başta ekipmanın önemini anladım bana kalsa ucuz bir kask alır basar giderdim sayenizde dahada bilinçli oldum.
Sizin sayenizde aldığım Ekipmanlarım ;
Kask : HJC Rpha ST Knuckle Kapalı Motosiklet Kaskı : 1.300 Tl
Mont : Revit Motosiklet Ceketi - Raceway Siyah Neon Sarı : 750 Tl
Eldiven : KNOX Handroid Eldiven : 500 Tl
Bot : FORMA Cortina Outdry Touring Bot : 400 Tl
Dün çekildim bunları motoru almadan evde :sunny:
-

-

Buda Motorum . Gerçekten çok fikir değiştirdim ( Cbf 150 - pcx 150- Pulsar 200ns - 200 Rs - Cbr 250 derken Xmax 250 de karar kıldım )
- Geçen hafta salı günü Sipariş verip ödemeyi yaptık 14.500 Tl
Bugün de teslim aldık çok şükür .

İleride motorun üstünde de çekilir atarım fazla kullanamadım akşam aldığım için ama ilk izlenimler MÜKEMMEL. Yeni sorularla başınızı ağırtmaya hazırım .
Allahım hepinize nasip etsin . Gerçekten çok güzel bir duygu ilk defa kendime ait bir motorum oldu . Okuduğunuz için Teşekkür ederim.
Özelliklede Ozan kardeşime çok Teşekkür ederim , Çok fikir alışverişi yaptık ( Sti )