Retro Moto Works Skyteam Trex 125 Scramble & Monkey bike projesi

Selamlar arkadaslar. Bu sefer bambaska bir proje paylasacagim. Bayiden cikip atolyemize gelen donorumuz Skyteam trex 125. Sahibi olan abimizle oturduk istediklerini not ettik, on calisma olarak eskiz bir cizim yapip projeye basladik. Dun itibariyle teslimatini da yapip bekleyen diger projelere dogru yoneldik.

Motosikleti bilmeyen arkadaslar icin bi gorselle giris yapalim ( Sahsen ben de gorene kadar bilmiyordum)

Cok tatli degil mi sizce de :)

Resmlerin duzenlemeleri ise henuz bitti. Dumani ustunde. Buyrun :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Projeyi yapmak 1 hafta
Projenin adini yazmak 1 ay sürdü herhalde.:cherry:

"Retro Moto Works Skyteam Trex 125 Scramble & Monkey bike projesi"
:)

e ayıp etmişsin ama şimdi. scramble falan diyerek... ne diyorduk biz bu motora? saçma motor! :D
abi ellerine sağlık çok güzel olmuş. ben bu kadar beğenmemiştim sen yaparken. ama şimdi fotoğraflarda o lastikler, headlight falan çok hoşuma gitti. eline sağlık.

bende bunun aynısından vardı,
bi düştüm, bi daha da binmedim, tövbe ettim motora.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
İyi çalışma.
Sanki motor bloğu ve egzoz bu konsept için parlak olmuş. Mat siyah daha mı iyi olurdu?
Sahibi bu şekilde istemiş de olabilir tabi.

İyi çalışma.
Sanki motor bloğu ve egzoz bu konsept için parlak olmuş. Mat siyah daha mı iyi olurdu?
Sahibi bu şekilde istemiş de olabilir tabi.

Tasarimi cok fazla bogmak istemedik acikcasi. Ancak farkki zevklere farkli tasarimlar cikabilir elbette. Ucu cok acik :)

Heheh elinize sağlık ,para versen binmem ben buna.Zevk meselesi .Ama ikinci bir motosiklet olarak arada hippilik yapılabilir çok şirin ekiki.

Moderatör
Tamam güzel olmuş, valla güzel olmuş.
Ama millet artık bu askeri yeşilden vazgeçin beaa. Daha özgün renkler tercih edin, elin oğlusu ne güzel şeyler şeyapıyo biz hala aynı şeyi şiyapıyoruz.
Not : Şair burada tasarımcıya değil, genel olarak bu tarz işlerle uğraşan, veya yeni yeni başlayan arkadaşlara ayar vermek maksadıyla şeyapmıştır :p

Tamam güzel olmuş, valla güzel olmuş.
Ama millet artık bu askeri yeşilden vazgeçin beaa. Daha özgün renkler tercih edin, elin oğlusu ne güzel şeyler şeyapıyo biz hala aynı şeyi şiyapıyoruz.
Not : Şair burada tasarımcıya değil, genel olarak bu tarz işlerle uğraşan, veya yeni yeni başlayan arkadaşlara ayar vermek maksadıyla şeyapmıştır :p

Katılıyorum valla sana.Haki yesil kusacagim az kaldı :p Ancak bazı projelerde talep edileni arz etmek durumunda kalıyoruz :)
Ama icini rahat tut su an uzerinde calistigim proje alısagelmedik bir sey olacak :)

Moderatör
Katılıyorum valla sana.Haki yesil kusacagim az kaldı :p Ancak bazı projelerde talep edileni arz etmek durumunda kalıyoruz :)
Ama icini rahat tut su an uzerinde calistigim proje alısagelmedik bir sey olacak :)

O da bayrak kırmızısıysa kendimi intihar ediciim. Siyahsa şuraya bayılıciim o derece yani.
3 Renkli bişi yap, kandır müşterini. En azından iki renkli olsun bea.

scrambler-motorcycle.jpg

scrambler-fender-115-18.jpg

O da bayrak kırmızısıysa kendimi intihar ediciim. Siyahsa şuraya bayılıciim o derece yani.
3 Renkli bişi yap, kandır müşterini. En azından iki renkli olsun bea.

http://kickstart.bikeexif.com/wp-content/uploads/2014/01/scrambler-motorcycle.jpg
http://static.webshopapp.com/shops/038604/files/026232101/scrambler-fender-115-18.jpg

Bi onceki Bmw 3 renkli sayılmaz mı :p 2 ve 3 renkli calismaları ben de cok begeniyorum. Ancak bir sonraki icin custom deri kaplama dusunuyorum boya yerine :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar