Ne yalan söyleyeyim, şöyle 3-3.5 max yaksa eyi olurdu

, hasılı kelam motora heves eden arkadaşlar oluyor özel mesaj ile soru soranlar, merak edenler, evet motor güçlü atik torklu, ancak dezavantajlarını parça parça hep yazdım yine yazayım gerçi bir çoğu kullanım hatasıda olablir, ve verdiği keyfe torka güce kurban olsun.
1. Dişli ebatları e güçten dolayı hüüüüpp diye biten vitesler ::deliir::
2. Benzin sarfı, torku ve güce orantılı olarak fazla 5-5.5 litre 100km değerlerinde, belki daha fazla yakmasıda olabilir.
3. Elektrik aksamı bana güven vermiyor, şimdiye değin 4 defa ön far patlaması/yanması oldu her seferinde gücü dahada artırarak yeniledik, en son kaç değerde taktık hatırlamıyorum, sanıyorum traktörler için olanlardan takıldı

, sağ sol sinyal ampülleri sağ kısım patladı, malesef bulunmuyor,yerine led sistemin içini uydurup kullandık yanma hızı sıklaştı şimdilik problem yok.
4. Koltuk/konfor= sıfır (bunun böyle olduğunu az buçuk biliyordum, ancak bilmeyenler için şoke edici derecede sert

)
5. Lastikler(teker) stok olarak gelen sm lastikler'de, cross tiplerde(toprak arazide sorun yok hatta, bence olması gerektiği gibi sertliği güzel) bayağı(adimsi), uzun ömürlü olduklarına şüphe yok, ancak frenaj/yol tutuş facia.
6. Yakıt tahminen 90 oktan'dan düşük oldumu kesinlikle yakıt seçiyor, gerçi bu durumu manuelinde belirtmişler 90 oktan ve üstü diye, tabii malum yurdumuzun istasyonlar'ında kaliteyi araki bulaki, 2 defa uyduruk benzin yüzünden çalışmama yaptı, az kalite ile depo temizlenip konduğunda kendisine gelmekte.
7. Ayna civataları bi kaç kez gevşedi ell ile tekrar ayarlasanda sollama yaparken oluşan titreşimden ötürü gevşiyor seyahat halinde el ile müdahale can sıkıyor, bunun dışında ilk zamanlarda kontrol ettiğimde ayak fren civatası az gevşemiş idi, bunun dışında öyle sıksık civata somun sıkma derdi oluşmadı.
8. Kontak anahtarı, kapağımı desem yayı tertibatımı desem, sağlam değil zaten şuan onsuz devam ediyorum
9. Tekerlek rulmanları, meselesi, ancak şimdi düşününce sanırım benim kullanım tipimden dolayı artçılı kullanımdan dolayı, rulmanlar dağılıyordu, neyseki orta kaliteli ile değişince sıkıntı olmadı.
10. Arka dişlisi 51 tencere ebatında, uygun arka dişli bulmak zor, önü büyültmek seçeneği yok 13 standart. gerçi bu bir karekter durumu sanıyorum verdiği torku bu denklemede bağlı gibi test edemedim kısmet olmadı bir türlü arka dişi küçültmek.
11. Motorsiklet tek kişilik dizayn edilmiş, olurda ben gibi yolcu pegi uydurup artçılı kullanırsanız, egzost katalizör yerinden milimetrik açılıyor güçten düşüyor ve klingrit contayı yenilemek gerekiyor, tek kişi ile sorun yok.
Şimdilik bunlar, dediğim gibi saydıklarımın bir çoğu motorun tek kişilik dizaynına aykırı hareketten kaynaklı durumlar, ancak artısının biri bile tüm eksilerini siliyor, hanzo power

::gazla::