Kaska kamera almaliyim ?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Sjcam aliexpresste çakmaları var. İstediğin görüntü kalitesini ve fiyat düzeyini yakalayabilir. Beklemek istemiyorsan sahibinden de gene çakmaları 75-100 arası sanırım

bilgi için teşekkür ederim, bazen araştırma yapmaktan öyle yoruluyorum ki bazı şeyleri de boş ver diyorum ama şimdi işimi kolaylaştırdın.

Ben hala troll olduğun kanısındayım, yani eğer öyle değilse kusura bakma. Ama dediğim gibi öyle olduğuna inaniyorum. Forum o kadar karıştı ki şu son zamanlarda ciddi anlamda bu konudan sıkılmış durumdayım, tarihi geçmiş profillerinden mesajlar artıyor. Umarım anlıyorsundur?

Ayrıca sormak istediğim bir konu var. Bu forumda senin çehreni gören, bilen , tanıyan X bir kişi var mı? Var ise söylemeni rica ederim.

kim troll :sunny: forumda tanıştığımız hiç kimse yok. şu zamana kadar hep duyduğum bu şeyin anlamını merak ettim ama onada bakmadım, nedir trollemek?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben hala troll olduğun kanısındayım, yani eğer öyle değilse kusura bakma. Ama dediğim gibi öyle olduğuna inaniyorum. Forum o kadar karıştı ki şu son zamanlarda ciddi anlamda bu konudan sıkılmış durumdayım, tarihi geçmiş profillerinden mesajlar artıyor. Umarım anlıyorsundur?

Ayrıca sormak istediğim bir konu var. Bu forumda senin çehreni gören, bilen , tanıyan X bir kişi var mı? Var ise söylemeni rica ederim.
Elbette seni anlıyorum, bende benzer sebeplerden ötürü çok fazla etkin durumda değilim. Ancak sorununun muhattabı yöneticiler, ben değilim. Canını sıkan birşey varsa modlara iletirsin, incelerler, varsa bir vukuat gereğini yaparlar ( umursarlarmı bilmiyorum :S )

İkinci soruna gelince, aşağıdaki görsele bakmalısın. Ayrıca forumdaki insanları o kadar merak etmiyorum açıkçası, nadiren merak ettiğim, eğlenceli bireyler çıkar, çoğunlukla o insanlar hep başka yerde yaşar (Örn: @Tekneci, @tinerci, @Coq ).

d3pd4X.png

Not: Bireysel diyaloğa döndü adamın konusu. =)
Not2: @Bune tam beklediğim gibi bi adam çıkmıştı.

Son düzenleme:
Super Moderator
Elbette seni anlıyorum, bende benzer sebeplerden ötürü çok fazla etkin durumda değilim. Ancak sorununun muhattabı yöneticiler, ben değilim. Canını sıkan birşey varsa modlara iletirsin, incelerler, varsa bir vukuat gereğini yaparlar ( umursarlarmı bilmiyorum :S )

İkinci soruna gelince, aşağıdaki görsele bakmalısın. Ayrıca forumdaki insanları o kadar merak etmiyorum açıkçası, nadiren merak ettiğim, eğlenceli bireyler çıkar, çoğunlukla o insanlar hep başka yerde yaşar (Örn: @Tekneci, @tinerci ).

https://i.hizliresim.com/d3pd4X.png

Not: Bireysel diyaloğa döndü adamın konusu. =)

Teşekkürler, bune (Yaşar) benim de arkadaşımdır. Şahsınıza karşı en ufak bir gıcıklığım söz konusu değil, yani tanımam etmem. Derdimi anladıysanız ne mutlu bana.

Tekrar kusura bakmayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

bilgi için teşekkür ederim, bazen araştırma yapmaktan öyle yoruluyorum ki bazı şeyleri de boş ver diyorum ama şimdi işimi kolaylaştırdın.

kim troll :sunny: forumda tanıştığımız hiç kimse yok. şu zamana kadar hep duyduğum bu şeyin anlamını merak ettim ama onada bakmadım, nedir trollemek?

Öncelikle söylemekte fayda var, Trol, İskandinavya folklorunda genellikle dev ya da cüce olarak resmedilen, mağaralarda yaşayan efsanevî, çirkin bir yaratıktır. Modern çocuk hikâyelerinde genellikle köprülerin altında bekleyen, yolcuları çeşitli işlerle oyalayan veya haraç kesen karakterler olarak resmedilir.

Günümüzdeyse çeşitli partiler aracılığıyla yaygın bir şekilde kullanlılan internet trollüğü, insanları tahrik ederek ve kızgınlıkla yazılmış cevaplar vereceklerini umarak, e-posta veya çevrimiçi grup mesajları göndermek olarak tarif edilir. Trollük internetteki sosyal ortamlardaki iç hukukun ihlalidir.

Aslında Trolün kesin bir tanımını yapmak kolay değildir. Trol, doğası gereği daima yapılan tanımdan sıyrılıp zarar verecek yeni bir yol bulur. Burada bahsedilenler, trolün amacını ve ne gibi eylemler yaptığını gösteren genel bir betimlemedir.

Wikipedia’ya göre bilgisizlik, karşıt görüşe sahip olma, sert bir tarzda taraflı yazı yazmaya çalışma gibi eylemler kendi başlarına trollük sayılmaz. Yanlış yönlendirilmiş oylamalar, adaylıklar ya da kural değişiklikleri de tek başlarına olarak adlandırılamaz. Bu eylemler kötü niyet doğrultusunda yapıldığında trollük olarak adlandırılır. Birine trol demek, başkasının kişisel amacını yargılamak demektir. Bu tür bir amacı kesin olarak tespit edebilecek keskin çizgiler olmadığı için, trol etiketi yapıştırmadan önce iyi düşünmek gerekir.

Alıntıdır..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkürler, bune (Yaşar) benim de arkadaşımdır. Şahsınıza karşı en ufak bir gıcıklığım söz konusu değil, yani tanımam etmem. Derdimi anladıysanız ne mutlu bana. Tekrar kusura bakmayın.
Yaşar ile sadece o gün görüştük, bir daha denk gelmek nasip olmadı. Aradan 1 koca yıl geçmiş :/

Sorunu tatlıya bağlayabildiğimize sevindim.

Keşke yöneticilerde senin gibi tüm kullanıcıları merak etse :))), Forum pırıl pırıl olur.

Not: olurda birgün denk gelirsek çayları sen ısmarlıyorsun. =)

Son düzenleme:
Super Moderator
Yaşar ile sadece o gün görüştük, bir daha denk gelmek nasip olmadı. Aradan 1 koca yıl geçmiş :/

Sorunu tatlıya bağlayabildiğimize sevindim.

Keşke yöneticilerde senin gibi tüm kullanıcıları merak etse :))), Forum pırıl pırıl olur.

Not: olurda birgün denk gelirsek çayları sen ısmarlıyorsun. =)

Tabiki .

Madem olayı çaya bağladınız. O zaman buluşun çaylarınızı için, buraya da resim atın. Konu sahibinin hakkıdır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar