Kaska kamera almaliyim ?

arkadaslar. kaska kamera takmalimiyim ? buradaki goruntulerle ustune kiran vs suruculere ceza kestiren oldumu. kameranin genel kullanim amaci hobi sanirim ?

Forumda bi arkadas vardi kaza yapmisti 120 ile olanlari hatirlamiyordu hastanede uyandim diyordu....kamera cok ise yariyor

ben taktığımdan beri trafikte sıkıştırmalar azaldı diyebilirim bence işe yarıyor, insanlarda bir acaba hissi uyandırması güzel

Bende baya taktım ama artık pek kullanmıyorum sıkıldım heralde.

Bütçeye göre iyi veya kötü bir kamera her motorcunun kullanması gerekli bir araç haline geldi artık. Hobi dışında malum ülke şartları; sıkıştıranlar magandalar çarpıp kaçan vicdansızlar başka türlü ifşa edilemiyor, mutlaka kullanın.

Turing eğitiminde polis memurunun tavsiyesi hatta kesinlikle kullanın dediği aparattır kendileri

kamerayı gören sürücüler daha az sıkıştırıyor. ybr kullanıyorum diye selam vermeyen motorcular kamerayı görünce selam verebiliyor. en güzeli ise kaza anını çekip burada paylaşınca hatalarını herkes söylüyor veya kendin fark ediyosun. ışıkta beklerken sürücüler kamerayla ilgili sorular soruyorlar aileler çocuklarına el salla bak abinin kaskında kamera varmış diyolar filan :D

sjcam4000 yeterli olur sanırım ? kullanan arkadaşlar genel olarak memnun gibi duruyor. fiyatıda makul . go pro pahalı?

Son düzenleme:
Geçen @hakikiteker arkadasimin artcisi oldum. Onun kaskın sağ tarafında benim de çenemde kamera vardı.
Arkadan gelen bi clio geldi yanımıza ,birde arkanı da taksaydınız kamera dedi.
Kendine göre espiri mi yaptı dalga mi geçti ikimizde anlayamadık ama takacak başka yerler de diyesimiz geldi ama sonra vazgectik.
İlgi çekiyor ve çoğu insanın acaba dediği oluyor en azından öne kirmalar sıkıstirmalar vb. Bi nebze azalıyor.

Eğer imkan varsa kesinlikle kullanılmalı. Kaza durumunda kim haklıydı kim haksızdı muhabbetine girmek yerine sigorta şirketine görüntüleri ulaştırırsın kafan rahat olur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Avantaj
2015 aralık ayında sağ taraftan araç bana çarptı, komisyon böyle bir kazanın olması mümkün değil sigorta dolandırıcılığımı yapıyorsunuz demiş servise, vidyoyu gönderdim. karşı taraf %100 kusur aldı.

Dezavantaj
Nispeten boş yolda, kırmızı ışık ihlali yapıp polise yakalandım. kafamdaki kameraya baktı, 199TL ceza yazdı =( ( bende tüm vlogger lara sövdüm tabi :jocolor: )

Avantaj
2015 aralık ayında sağ taraftan araç bana çarptı, komisyon böyle bir kazanın olması mümkün değil sigorta dolandırıcılığımı yapıyorsunuz demiş servise, vidyoyu gönderdim. karşı taraf %100 kusur aldı.

Dezavantaj
Nispeten boş yolda, kırmızı ışık ihlali yapıp polise yakalandım. kafamdaki kameraya baktı, 199TL ceza yazdı =( ( bende tüm vlogger lara sövdüm tabi :jocolor: )

ceza kırmızı ışıkta geçtin diye sanırım. kameradan değil. ama kamera acık oldugu için ceza yazmak zorunda kaldı herhalde?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

housing derdi derken ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ceza kırmızı ışıkta geçtin diye sanırım. kameradan değil. ama kamera acık oldugu için ceza yazmak zorunda kaldı herhalde?
Kamera çekiyormu diye sordu, bende safça evet dedim, gel o zaman dedi. sonrası haşşırt diye yırtılan ceza makbuzunun sesi.

kaska kamera takma gercekten cok faydaliymis..iyiden iyiye dusunmeye basladim ..bence bunu kullanan arkadaslar arttikca trafikte 2 tekerlekli araclar icin farkindalik olusturacaktir..bence motora bile takilabilir..kask tercih edilmiyorsa.

Son düzenleme:
kesinlikle takmalısın. kask kameramı 2 yıl önce aldım işe gidip gelirken sürekli denk geldiğim ve beni ***neliğine sıkıştıran bir öküz aleyhisselam vardı kamerayı aldım kaska taktım yine karşılaştık her zamanki gibi o ****** sırıtışını yapıp üzerime kıracaktı ama o sırada kamerayı gördü hop tam ters tarafa kırdı direksiyonu kısacası tacizler şunlar bunlar azalıyor.

Super Moderator
Avantaj

Dezavantaj

Sanırım biraz trolleniyoruz forumda..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar