@godfather sana demin başka bir konuda yazdığımın aynısını yazıyorum;
Ayrıca kendine güveniyorsan ve yeterli tecrübeye sahipsen Duke 390 kesinlikle senin için 10 numara olur; az yakması, abssi, kaydırmalı debriyajı, üzerindeki lastikler, torku ve albenisi (özellikle turuncu kısımları bence) çok eğlenceli bir motor ki ben Duke 250'de bile aynı keyfi alıyorum, ayrıca mt-25 ile duke arasında bence ilk 100'de duke'nin yüksek torku ve düşük devirde max. torku vermesi her türlü daha hızlıdır, tabiki top speed için demiyorum ama aralarında da 5 hp fark var, ahım şahım bir fark olacağını da düşünmüyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
Bu arada benim boy 183 cm, kilo 87
Benim ilk hayalim KTM Duke 250 idi, sonra MT25'i gördüm "offf" bu ne ya dedim, sonra bir baktım ABS'siz geldi, motor bloğu değişmedi, üzerinde dandik lastikle geldi; sonra bir baktım Duke 250 fuar özel indirimi devam ediyor, 2016 modeli 16 Bin TL, dedim acaba mı? Evet dedim aldım motosikletimi, 300 küsür km'dir biniyorum gerçekten iyiki almışım yanılmıyorsam aralarında 1.250-TL fiyat farkı var ama, KTM abs, kaydırmalı debriyaj ve üzerinde gelen lastiklerle bu farkı hakediyor, ayrıca tek silindir (evet kesinlikle titreşim var ama gidonda vs. değil, ayaklarda) ama çok çok az yakıyor, tavsiye ederim, en azından farklı bir motora binmiş olursun, hayırlı olsun şimdiden...
Ayrıca kendine güveniyorsan ve yeterli tecrübeye sahipsen Duke 390 kesinlikle senin için 10 numara olur; az yakması, abssi, kaydırmalı debriyajı, üzerindeki lastikler, torku ve albenisi (özellikle turuncu kısımları bence) çok eğlenceli bir motor ki ben Duke 250'de bile aynı keyfi alıyorum, ayrıca mt-25 ile duke arasında bence ilk 100'de duke'nin yüksek torku ve düşük devirde max. torku vermesi her türlü daha hızlıdır, tabiki top speed için demiyorum ama aralarında da 5 hp fark var, ahım şahım bir fark olacağını da düşünmüyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
Bu arada benim boy 183 cm, kilo 87
Son düzenleme: