mat gri bulmak için türkiyedeki bütün bayileri bikaç kez aradım. mat gri için kimse net birşey söylemedi. tesadüfen eskişehirde bi tane boşa çıkmıştı ordan satın aldım.
rosso 2 lastik alacağım. ama istanbulda arka lastik bulamadım. arkaya 150 60 17 taksam sıkıntı olur mu?
ya da hiç uğraşmayacağım. gidip bizim ölçülerde michelin takacağım. kararsız kaldım tavsiyelerinizi beklerim![]()
Herkese iyi günler.arkadaslar sormak istediğim motorun rahatlıkla cıktığı maksimum hız kaç yani sürekli kalabildiği? Bide en son gördüğünüz hızlar ne acaba
Sıkıntı olur orjinal boyutlarını bozmamanda yarar var. Hem nasıl bulamadın internet uzerınden al lastıklerını internette var birsürü
Merhabalar. Öndeki ufak ampül için aliexpresten led ampül siparişi verdim. Far için ne önerirsiniz. Phlips Diamond Vision 5000k Kullannan var mı birdfe, h4 mü h7 mi ? Herhangi bir bilgi bulamadım
Herkese iyi günler.arkadaslar sormak istediğim motorun rahatlıkla cıktığı maksimum hız kaç yani sürekli kalabildiği? Bide en son gördüğünüz hızlar ne acaba
arkadaşlar egsoz tavsiyeniz var mı? rodaj bitince takacağım. akrapovici canlı dinlemedim ama youtubeda dinlediğim çok hoşuma gitmedi. farklı alternatif bakıyorum.
yurtdışından almak sıkıntı olur mu ?
Ankaradaysan canlı dinletebilirim![]()
Merhabalar, Dün 1000km bakımını yaptırdım, servis yamalube performance 4-r Full sentetik yağından koydu 15w50
[url]http://i.hizliresim.com/7g0aAP.jpg[/url]
Fakat sonradan baktım ki r25 kitapçıkta önerilen yağlar 10w30,10w40,10w50,15w40,20w40,20w50
Yani önerilen yağlar arasında 15w50 yok ama servis kullandı, problem teşkil eder mi?
Servise sormak lazım aslında kitapçık da böle böle yazıyor ben sonradan fark ettim neden böyle yağ kondu ? ben olsam servise gider yağını tekrar değiştirmelerini kitapçığa uygun yağ koymalarını isterim. Birşey olacağını sanmıyorum ama yamahanın mühendisi o önerilen değerleri kafasından sallamamıştır.![]()
Merhabalar, Dün 1000km bakımını yaptırdım, servis yamalube performance 4-r Full sentetik yağından koydu 15w50
[url]http://i.hizliresim.com/7g0aAP.jpg[/url]
Fakat sonradan baktım ki r25 kitapçıkta önerilen yağlar 10w30,10w40,10w50,15w40,20w40,20w50
Yani önerilen yağlar arasında 15w50 yok ama servis kullandı, problem teşkil eder mi?
kışın 10-40 yazın 15-50 kullanılır genelde dostm sıkıntı yok devam :cat: