Motosiklet Seçimi Konusunda Yardıma İhtiyacım Var !

Arkadaşlar merhaba,İstanbul'da yaşıyorum yaklaşık 3 senedir motosiklet kullanıyorum.Şuanki motorum Honda Cbr 125 r.İyisiyle kötüsüyle 25bin km motosiklet tecrübem var.Motosikleti sadece haftasonları ve bazı özel günlerde hobi olarak kullanıyorum.Motosikletimi satılığa çıkardım.Aklımda birçok motosiklet var ve bu modeller arasında kalmış bulunmaktayım.Özellikle bu motosikletlerde olmasını düşündüğüm şey ABS.Abs nin eksikliğini çok çektim.Fren yapmasını da bilmeme (ya da bildiğimi düşünüyorum)rağmen ıslak zeminde birçok kez düştüm veya düşme tehlikesi yaşadım. Bana absli hangi modelleri önerebilirsiniz? 4 silindirli supersport düşünmüyorum çünkü tecrübem bu motorları sürmeye yetmeyecektir.

Bütçem:25-27 bin tl arası. Teşekkür ederim.

Al bi rc390 keyfine bak diyecem de r25'ciler damlıycak :d kavasaki'nin 300'lüğü ve cbr 500r da güzel motor onlara da bak

Obs

Valla cek bi rc kendine gel hocam tecrubende var yakisir size

Mt 07 düşünebilirsin, 25 bin km az tecrübe değil ilk başlarda sakin çok sakin kullanırsan hakim olması kolay bir motor, güçlü ama oldukça güçlü bilgin olsun... ederinin hakkını veren bi motor, yalnız mt07 düşünürsen yanılma Abs siz modelide var

Rc390'ın hızlanması, şekli şemali, lastikleri-frenleri, debriyajı gayet iyidir. İkinci el piyasası o kadar iyi değil fakat 500r ile en iyi geçiş motoru bunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar