Benim zinciri servise gidiyorum arada yağlıyorlar bir spreyle ancak aldığımdan beri zincir üzerinde balçık gibi bir madde var yapış yapış gres yağı gibi. Zincir temizleme spreyi alıp temizleyip sonra yağlamam mı lazım ne yapayım?
Kardeşim titreme istemiyorsan pulsar 150ns al, yok ben konforsuz da yaparım diyorsan al bir apache kalma bu kadar kararsız![]()
Videoda kamera olarak ne kullandın kardeşim?
kalite kötü olduğundan soruyorsan onu ben de anlamadım yüklediğim videonun kalitesi çok iyi ancak youtube a atınca böyle oldu,
kullandığım kamera da SJ 4000
kalite kötü olduğundan soruyorsan onu ben de anlamadım yüklediğim videonun kalitesi çok iyi ancak youtube a atınca böyle oldu,
kullandığım kamera da SJ 4000
Herkese iyi haftalar arkdaşlar.. Hafta sonu polonezköy ordanda riva gittim güzel bir gezi oldu motoru daha iyi tanıdım daha sevdim rodaj sebebiyle 6bin devri geçmemeye çalışssam bi iki geçmek durumunda kaldım hava güzeldi yollar güzeldi rüzgar daha güzeldikeyifli oldu akşama bir iki manzara resmi paylaşıcam.
Anlaşılan pulsarin çok güzel sağlam hızlı seri ama yakıt stabil 15 kuruştan aşağı yok
ben doldurunca 10 litre alıyor hepYakıt kapasitesi 13 litre diyor ya yedek rezerve 13un içinde mi yoksa 13+2.4 mu ?