- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar;
Yazdıklarımda asla bir kötü niyet,
Sıcak koltuğundan konuşma yoktur.
Biraz uzun bir yazı olacak kimisine çok saçma gelecek,karalamadan önce benim düşüncemi anlamaya calısmanızı rica ediyorum
Çok ama çok fazla calınma konusu görüyorum keza facebook grupları
Sahibinden de çalıntı motora verilen ödüller vs vs vs. Benim içim yanıyor gördükçe
Türkiye gibi bir ülkede para okadar zor kazanılıyor ki..
Hayaller le,alınteriyle,aile iknasıyla,tutkuyla alınan aşk ile bakılan motosikletler dakikalar içinde kayboluyor çok yazık..
Bu ülkede ADALET VE POLİS SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR ARKADAŞLAR!
Motorunuz çalınırsa bulma ihtimaliniz yüzde bir emin olun buna.
Şu yaşadığımız adaletsiz dünyada
Geçim kargaşası,sorumluluklarımız,üzüntülerimiz okadar fazla ki
Rahatlamak adına ,zevk uğruna veyahut alınteriyle para kazanmak uğruna motosiklet aldık hepimiz.
Alev gibi yandı içimiz ilk bindiğinimizde..
Gelelim konumuza;MOTOSİKLET HIRSIZLIĞINA!
Nispeten bursa hırsızlık acısından fazla vukuatı olmayan bi yer
Kapalı garaj var evet ama kapısı vs yok garaja giren tekbir kapı var ve orada 24 saat güvenlik var
Ben iki senedir anahtarı motorun üstünde bırakıyorum neredeyse.
Bakarmısınız şu rahatlığa allah aşkına ? Nispet yapmıyorum lütfen yanlıs anlamayın
İçinde acaba motora bişey olurmu diye geceleri uyumakta zorlananlar için diyorum bunu
Birçok motor kullanan arkadaşım bir gün bile motorunun kurcalandığını söylemedi bana
Girin bursa mt ye varmı motor calındı diyen ?
Ben motor üstünde 80 bin km devirdim ve 78 bini bursa içi emin olun kurye değilim hiç yapmadım oraya buraya hep gezdim bir kez motor kurcalanmadı
Forumdan bir üyemiz;mehmetcan koral 1 sene boyunca hyosung gt 250r ı mahalle arasında yattı yeri bile oynamadı motosikletin
Yanlıs anlaşılmasın güzel sitedeyim ben ya tavırlarında değilim
Kira da oturuyorum ve 800 lira kira ödüyorum ben sanıyorum ki istanbul için gayet uygun bir fiyat bu
Bir düşünün ya ? 800 lira kiraya istanbulda nerede oturacaksınız ?
Otoparklı bir kapalı iki açık yüzme havuzlu yeni ve deniz dibi bir site bu
Yeni yapılmış bir site hemde
Ben şehir merkezine 30 km uzaklıktayım yaşadığım yer mudanya bursanın en pahalı semtlerinden bakın. 90 bin nüfus barındıran bir semt burası
Demek istediğim şu, bir kıyaslayın ya istanbul ile ?
Ben istanbuldan geldim bostancıdan buraya 10 sene oldu.
Velhasıl kelam neden yazdım bunu
Çıkın hocam istanbul denen lanet şehirden asla zorunda değilsiniz berbat trafiği, onlarca çeşit milletli haliyle her an birsürü şey olabilecek bir yer istanbul. Sadece motosiklet değil istanbulda cüzdanınızı kontrol etmeden iki dakika gecirebiliyormusunuz binlerle yürürken..
İş yok demeyin emin olun bursa ve birçok şehirde inanılmaz eleman eksiği var
Gerizekalı olmayan herkes rahatça iş bulabilir buralarda.
Motosikleti bırakın, sevdiklerinizi aklınız kalmadan bir yerlere gönderebiliyormusunuz ?
Veyahut metrobüs denen şeyin toplu tasıma aracı değil
Winrar klasörü olduğunu düşünün lütfen
Nüfusu 3 milyon olan, temiz havası olan bursadan yazıyorum bunu
Hayat stres yapmaya değmeyecek kadar kısa. Yanlızca bir düşünün, sizi istanbul gibi (fokurdayan bir kazan) (karınca yuvası misali tıklım tıklım) şehirde tutan ne var ?
Düşüncelerim bunlar asla kırmak istemedim yazarken benim içime dert oluyor çalıntı motosikletler
Asla ne biçim yer lan orası safmısınız tarzında da yazmadım
Bir fikir bir düşünce aşılamak derdim
Son olarak kaza raporlarını da sorgulayabilirsiniz, kelle koltuk gibi birşey istanbulda trafik
Herkese iyi forumlar dilerim
Yazdıklarımda asla bir kötü niyet,
Sıcak koltuğundan konuşma yoktur.
Biraz uzun bir yazı olacak kimisine çok saçma gelecek,karalamadan önce benim düşüncemi anlamaya calısmanızı rica ediyorum
Çok ama çok fazla calınma konusu görüyorum keza facebook grupları
Sahibinden de çalıntı motora verilen ödüller vs vs vs. Benim içim yanıyor gördükçe
Türkiye gibi bir ülkede para okadar zor kazanılıyor ki..
Hayaller le,alınteriyle,aile iknasıyla,tutkuyla alınan aşk ile bakılan motosikletler dakikalar içinde kayboluyor çok yazık..
Bu ülkede ADALET VE POLİS SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR ARKADAŞLAR!
Motorunuz çalınırsa bulma ihtimaliniz yüzde bir emin olun buna.
Şu yaşadığımız adaletsiz dünyada
Geçim kargaşası,sorumluluklarımız,üzüntülerimiz okadar fazla ki
Rahatlamak adına ,zevk uğruna veyahut alınteriyle para kazanmak uğruna motosiklet aldık hepimiz.
Alev gibi yandı içimiz ilk bindiğinimizde..
Gelelim konumuza;MOTOSİKLET HIRSIZLIĞINA!
Nispeten bursa hırsızlık acısından fazla vukuatı olmayan bi yer
Kapalı garaj var evet ama kapısı vs yok garaja giren tekbir kapı var ve orada 24 saat güvenlik var
Ben iki senedir anahtarı motorun üstünde bırakıyorum neredeyse.
Bakarmısınız şu rahatlığa allah aşkına ? Nispet yapmıyorum lütfen yanlıs anlamayın
İçinde acaba motora bişey olurmu diye geceleri uyumakta zorlananlar için diyorum bunu
Birçok motor kullanan arkadaşım bir gün bile motorunun kurcalandığını söylemedi bana
Girin bursa mt ye varmı motor calındı diyen ?
Ben motor üstünde 80 bin km devirdim ve 78 bini bursa içi emin olun kurye değilim hiç yapmadım oraya buraya hep gezdim bir kez motor kurcalanmadı
Forumdan bir üyemiz;mehmetcan koral 1 sene boyunca hyosung gt 250r ı mahalle arasında yattı yeri bile oynamadı motosikletin
Yanlıs anlaşılmasın güzel sitedeyim ben ya tavırlarında değilim
Kira da oturuyorum ve 800 lira kira ödüyorum ben sanıyorum ki istanbul için gayet uygun bir fiyat bu
Bir düşünün ya ? 800 lira kiraya istanbulda nerede oturacaksınız ?
Otoparklı bir kapalı iki açık yüzme havuzlu yeni ve deniz dibi bir site bu
Yeni yapılmış bir site hemde
Ben şehir merkezine 30 km uzaklıktayım yaşadığım yer mudanya bursanın en pahalı semtlerinden bakın. 90 bin nüfus barındıran bir semt burası
Demek istediğim şu, bir kıyaslayın ya istanbul ile ?
Ben istanbuldan geldim bostancıdan buraya 10 sene oldu.
Velhasıl kelam neden yazdım bunu
Çıkın hocam istanbul denen lanet şehirden asla zorunda değilsiniz berbat trafiği, onlarca çeşit milletli haliyle her an birsürü şey olabilecek bir yer istanbul. Sadece motosiklet değil istanbulda cüzdanınızı kontrol etmeden iki dakika gecirebiliyormusunuz binlerle yürürken..
İş yok demeyin emin olun bursa ve birçok şehirde inanılmaz eleman eksiği var
Gerizekalı olmayan herkes rahatça iş bulabilir buralarda.
Motosikleti bırakın, sevdiklerinizi aklınız kalmadan bir yerlere gönderebiliyormusunuz ?
Veyahut metrobüs denen şeyin toplu tasıma aracı değil
Winrar klasörü olduğunu düşünün lütfen
Nüfusu 3 milyon olan, temiz havası olan bursadan yazıyorum bunu
Hayat stres yapmaya değmeyecek kadar kısa. Yanlızca bir düşünün, sizi istanbul gibi (fokurdayan bir kazan) (karınca yuvası misali tıklım tıklım) şehirde tutan ne var ?
Düşüncelerim bunlar asla kırmak istemedim yazarken benim içime dert oluyor çalıntı motosikletler
Asla ne biçim yer lan orası safmısınız tarzında da yazmadım
Bir fikir bir düşünce aşılamak derdim
Son olarak kaza raporlarını da sorgulayabilirsiniz, kelle koltuk gibi birşey istanbulda trafik
Herkese iyi forumlar dilerim