yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok daha tehlikeli olayları atlattım fakat şu olayda motoru yan yatırdım. hatalı olan benim. denizi geçip derede boğulmuşum gibi hissediyorumsanırım bir süre motosiklete binmeyeceğim. kişisel sorunlarım beni hataya sürüklüyor...
Merhaba yolcu...
Uzulme... her insanın başına gelebilecek şeyler bunlar... Ayni tarzda kazayı bende yaptimmmm ... yağmurlu bir sürustu, görüşüm düşüktü ve önümdeki arac aniden şerit degistirdiginde bulunduğum hız ile yoluma devam etseydim dusmezdim... ancak aniden frene dokunuverdim. Yagmur oldugundan ve siddettli yağdığından arabayı ve mesafeyi kestiremedim halbuki takip mesafesi bıraktığım halde... dursam bile durulurdu o mesafede o derece... çok sukur canımıza bisey olmadı...
Bu sana su an bir tecrübe oldu. Bu tarz durumla tekrst karşılaştığımda ne yapmalı nasıl düşünmeli... araç yola çıkacak mi çıkmayacak mi kontak kurmalı miyim... selektor göz bas ile kontrol... elinle yapacagin bir dakika ile gozunle yapacsgin iletişim gerekli mi... ya da yol mu vermelisiniz .. bunları dusun. Ayni durumla tekrar karsilastiginda da kendinle gurur duy bence....
Psikolojik olarak yorgun dalginken zaten motor surmemeliyiz .
Uzulme,her geçen gün çok daha guzel surusler dilerim..
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Lastiklerin markası ne?
ABS olsaydı yorumu gelmemiş çok ilginç :O
Geçmiş olsun kaza sonrası motora binmemek istemen doğal, ama kaza öncesinde severek biniyoduysan önce boş bi alanda biraz kontra, fren falan çalış biraz yavaş yavaş turla baktın gerçekten kafan dalgın ve bu durum motor sürmene engel oluyor ozaman sıkıntıları halledene kadar motoru biraz dinlendirirsin
O kadar mesafede bisiklet olsa o bile dururdu.
Kardeş o nasıl bir düşmedir... Geçmiş olsun.
Yol boş 3 araba durmus kesin araba sürücülerindede kararsızlık vardır böyle durumlarda yavaslayın durun ya da ani biseyde kaçabilicek veya durabilicek sekilde geçin geçerkende bol bol kornaya basın malesef panik yapmıssınız herkesin basına gelebilicek birsey en büyük kazanız bu olsun iyi günler![]()
sağolun hocam düşmenin neresini beğenmediniz ?![]()