- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar bu konu başlığı altında gördüğüm kadarıyla herkes güzel proje lerle uğraşıyor öncelikle herkesi tebrik ederim bende uzun zamandır araştırdığım ve yavaştan parçalarını toplamaya başladığım sizlere açmak istedim bu konu içinde yaptığım tüm ilerlemeleri paylaşacağım şu an için fotoğraf taki parçaları topladım ve bi okadar parçanında temin yerlerini hallettim forumda benim gibi drift trike yapanlar veya yapmak isteyen ler varsa beraber bilgi tecrübe paylaşımı yapabiliriz ve bu sayede yeni bi akım olan drift trike i yaygınlaştırabiliriz ben geçen yaz motorsuzunu yapmıştım o bile çok zevkliyddi bu yaz inşallah motorlusunu yapıcam cup motoru kullanmayı düşünüyorum ön düzen mobilet ten olck arka tekerler gokart yağmur lastiğünden olcak bu araç hakkında baya araştırma yaptım sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi bnmde sorularım olacak mesela ilk sorumla başlıyım dişli oranı ile ilgili cup motoruna 15 arka aksa 32 lik dişli taksam nasıl olur acaba kalkış olsun son hız olsun teşekkürler
Herkese çalışmalarında başarılar

Herkese çalışmalarında başarılar