Motosikletlerinize yakıt'ı nereden alıyorsunuz ?

Evet abilerim ve kardeşlerim motosikletinize yakıt'ı nereden alıyorsunuz ? En kaliteli bulduğunuz istasyon hangisi ? Teşekkürler..

Benzini shell'den, yaprağı kelden derler ama ben genelde opet'i tercih ediyorum.

Motosikleti
BWS 100
opet hariç neresi olursa. (teknik bilgim yok. Opete karşı bir antipatim var sadece. Nedenini bilmiyorum.:))

Normalde Damla Petrol ama benzinim biterse en yakın benzinci hangisi ise ondan alırım.
damlapetrolankara.jpg

2 günde 9 sefer benzinciye uğradım, hep depoyu fulledim. Kaliteli olarak bildiğimiz firmalardan aldığım yakıt hep 10-20 km daha az götürdü. Yerel firmalardan aldığım yakıtların menzili daha Uzun oldu. Icimde şüphe uyandı niye böyle acaba diye...

Az daha zorlar iseler, musluktan beslenen matur yapacam, ahanda bura şe ettim.

Shell nitro akar, 2. bp , 3. opet gerçekler acı bulunduğum ilçede en temizi Türkpetrol tp dir.

Merhaba,

Lukoil'e mecbur kalmadıkca girmem :mrgreen:

tamamen psikolojik sebeplerden..Benzin bitmek üzereyken zar zor yetiştiğim lukoil de pompacı resmen benzin yok dedi :salut: Antipatiklik ordan..

Kazasız belasız

Shell'den aldım iki kere, motor stop ediyodu, normal giderken tekliyo gibi geliyodu. Opet'ten alıyorum son 3-4 seferdir, bi sıkıntısını görmedim şimdilik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,

Lukoil'e mecbur kalmadıkca girmem :mrgreen:

tamamen psikolojik sebeplerden..Benzin bitmek üzereyken zar zor yetiştiğim lukoil de pompacı resmen benzin yok dedi :salut: Antipatiklik ordan..

Kazasız belasız

benzini lukoil den alırım hep
lukoil tavsiye ederim

Biz genelde suriyeye geçip işidden aliyoruz fakat geçen arkadaşlar dubaiden almis daha bi temiz diyorlar

Doğrudur, İşidliler bokunu çıkarttı para kazanmak için o yüzden benzinin kalitesini bozdular. Ama dubaile paraya doydukları için kaliteyi bozmuyorlarç

Super Moderator
Evet abilerim ve kardeşlerim motosikletinize yakıt'ı nereden alıyorsunuz ? En kaliteli bulduğunuz istasyon hangisi ? Teşekkürler..

Forumu biraz araştırmanızı öneririm, bu güne kadar gördüğüm 1.34234832951325.21341.34123412.123412341234123 benzin konusu.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
nerede azalırsa oradan alırım, hiç öyle şurdan almam burdan alırım yapmadım.

benzin altı üstü, bu kadar anlam yüklemeyin. yanıp gidecek :)

ayrıca 95 oktandan başka almayın, plus nitro en bi süper vs şeylere aldanmayın. paranıza yazık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar