arkadaşlar merhaba. ismim Furkan foruma ilk kez konu açıyorum. bir süredir yazlık deri eldiven bakıyorum fakat markalar hakkında pek fikrim yok. bütçem maksimum 200 lira yardımcı olur musunuz ?
yav hocam geçin bu ayakları ya. herkesin bir bütçesi var buna göre oluşturuyor öğrenciyim ayda 400 lira elime zor geçiyor nasıl daha fazla eldivene verebilirim?Ben sahsen 200 tl ile alabileceginiz yazlik eldivenin su anki marka ve kalite siralamasinda elinizin gercek piyasa degerinin altinda olacagina garanti edebilirim.
Elinize kac TL bicersiniz?
Ben parami mouse tutan elimle kazandigim icin asagi yukari 200-250 bin tl biciyorum mesela. O yuzden eldiven alirken yazlik bile olsa en az 7-8 kriter goz onune alip tercih yapiyorum. Bu matematikle su an kullandigim eldiven yaklasik 480 tl degerinde. Kislik icin de aldigim eldiven 450 civarindaydi. Kisin gerceklesen bir kazada o 450lik eldivene ragmen sag elimi kirdim, belki o 450 olmayaydi 40 gunde isime geri donmek yerine bir daha asla para kazanamayacaktim.
Bu hesap isinizi gorur mu?![]()
yav hocam geçin bu ayakları ya. herkesin bir bütçesi var buna göre oluşturuyor öğrenciyim ayda 400 lira elime zor geçiyor nasıl daha fazla eldivene verebilirim?
not : motosikleti yazın çalışarak aldım.
hocam senin ne motorun olduğu vs. umrumda değil. zaten parası olsa adam neden ls2 alsın, hoş ben de görüyorum bazı gerizekalıları kafa ls2 altında bmw vs. ben kendi görüşüm olarak da aileden gördüğüm kadarıyla da banka kullanmayan bir insanım bence mantıklı bir iş değil kredi çekip onun stresi altına girmek. ben de kışlık eldivenimi alırken revit, alpinestars olsun istedim de olmayınca olmuyor hocam yanlış anlamayın.
Yazar ; biomimari'nin ve genetiğin henüz istenen seviyede olmadığını, kayb edilecek herhangi bir uzvun yerine eski sıhhatinde konulamayacağını vurgulamak istiyor, bu yüzden, önce emniyet sonra hareket, diyor ve benden tam 10 puan ile alkış alıyor::biggrinn
K1300r bi tur versene, söz ülke içinde kalacağım..
Telepatmısın? yüzünden yazdığımı sildim, hem zengin hem telepat.. kader ..k1300r..