- Konu Yazar
Pulsar 200NS 'ime lastik alacağım. (Arka 130 70 17, Ön 100 80 17)
Çok sıcak bir yerde (Marmaris) yaşıyorum. Motosikletimi genellikle günlük turlar (50-200km) için kullanacağım. Buranın yolları genellikle bol taşlı az asfaltlı.. Sıcaktan asfalt da eriyip gidince asfalt oranı azalıyor taş oranı artıyor. Dolayısı ile ayna gibi asfalttan çok pütürlü yollarda kullanıyorum.
Bunun haricinde Haziran ayında İsveç'e gidip geleceğim. 8000km 'lik bir tur olacak.
Off-road kullanımım olmuyor. Çok ama çok nadiren stabilize yollara girebilirim.
Yukarıdaki yazdığım motosikletim, kullanım tarzım ve yapacağım turlar düşünüldüğünde tecrübelerinizden yola çıkarak bana lastik tavsiyesinde bulunabilirseniz çok sevinirim.
Ben lastikleri ve bulduğum en iyi fiyatları aşağıya tek tek yazıyorum:
*** Bridgestone Battlax BT-45 (530TL)
*** Dunlop Arrowmax Streetsmart (530TL)
*** Pirelli Sport Demon (650TL)
*** Michelin Pilot Street (610TL)
*** Metzeler Lasertec (515TL)
*** Mitas (Sava) MC25 ve MC50 (350 - 375 TL)
Varsa başka tavsiye edebileceğiniz marka-model onları da belirtebilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim!
Çok sıcak bir yerde (Marmaris) yaşıyorum. Motosikletimi genellikle günlük turlar (50-200km) için kullanacağım. Buranın yolları genellikle bol taşlı az asfaltlı.. Sıcaktan asfalt da eriyip gidince asfalt oranı azalıyor taş oranı artıyor. Dolayısı ile ayna gibi asfalttan çok pütürlü yollarda kullanıyorum.
Bunun haricinde Haziran ayında İsveç'e gidip geleceğim. 8000km 'lik bir tur olacak.
Off-road kullanımım olmuyor. Çok ama çok nadiren stabilize yollara girebilirim.
Yukarıdaki yazdığım motosikletim, kullanım tarzım ve yapacağım turlar düşünüldüğünde tecrübelerinizden yola çıkarak bana lastik tavsiyesinde bulunabilirseniz çok sevinirim.
Ben lastikleri ve bulduğum en iyi fiyatları aşağıya tek tek yazıyorum:
*** Bridgestone Battlax BT-45 (530TL)
*** Dunlop Arrowmax Streetsmart (530TL)
*** Pirelli Sport Demon (650TL)
*** Michelin Pilot Street (610TL)
*** Metzeler Lasertec (515TL)
*** Mitas (Sava) MC25 ve MC50 (350 - 375 TL)
Varsa başka tavsiye edebileceğiniz marka-model onları da belirtebilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim!