subap ayariyla oynadi mi?Beyler ustaya götürmeden önce motor zor çalýþýyordu götürdüm þimdi tek marþ alýyor ama rahat 110 yapan motor þimdi 95 i geçmiyor.Sizce neden olmuþtur
evet arkadaşlar bende bugün 2011 ybr me trafik sigortasını yeniledim 410 tl ödemek zorunda kaldım.geçen sene 170 tl yaptırmıştım allah bunları bildiği gibi yapsın
subap ayariyla oynadi mi?
Beyler, motor rolantde çalışırken duracakmış gibi ve düzensiz çalışıyor. Devir düşük gibi bunu yükselmek için bi yol varmı yoksa motorda sorunmu var.
teşekkürlerKarbüratör kenarında elle ayar yeri var. Saat yönünde artar.
Ayar kısmı aşağı bakan, yaylı vida.
https://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2014/YBR125/950-75/2014-Yamaha-YBR125-TR-Competition-White-Detail-002.jpg
motor sogukken oyle olmasi normal. motor isindiktan sonra 1500 devirde sikintisiz saat gibi calismasi lazim. rolanti ayar vidasi karburatorun uzerinde gaz telinin altindaki vida. biraz sikarak rolantiyi arttirabilirsin ama dedigim gibi sogukken 1500 e ayarlarsan motor isininca 2000-3000 olabilir rolantideBeyler, motor rolantde çalýþýrken duracakmýþ gibi ve düzensiz çalýþýyor. Devir düþük gibi bunu yükselmek için bi yol varmý yoksa motorda sorunmu var.
subap ayarini baska yere gosterin en yakin zamanda. siki ayarlamis belli ki. rampalarda felan motor cekmez. subaplar tam kapanmiyor su an siki ayarladigi icin surekli bi baski var uzerlerinde. subaplar normal degere gelince hava ayarini bir daha ayarlamak gerek cunku bu seferde yakit artar biraz onun degerlerinide acmis anlasilan.Evet hava ayarý subap ayarýyla oynadý. marþý güzel alýyor ama hýzý düþtü ustayý deðiþtiricem kesinlikle.Gittiðim yerde 600 lükden aþaðý makina yoktu demekki küçük motorlarý yapamýyorlar
merhabalar sigorta axa şehir bursa yüzde 10 kazasızlık indirimi ile 410 tl ye yaptırdım
merhaba benimde 2013 ybr var gecen gun fark ettim on camirluk sol tarafindan iki yerinden catlamisti motosiklete bindim kafa kismi sola dogru cok az kaymis gibi herhalde biri araba ile dokundurmus onden acaba on masa yamulmusmudur ellerimi birakiyorum sola dogru cekiyor bunu anlamani baska yolu varmidir
iki çizgide sanırım. bunu anlamanın kolay yolu var subap ayarlayacagınız vidayı tutup aşağı yukarı oynatın egzoz ve emme boşta iste doğrudur.boşta değilse krankı bir tur daha çevirin tekrar bakınİyi gunler arkadaslar bi problemim var dün sente ayari yaptim motoruma ama volantın üstünde 3 tane cizgi var iki cizgi birbirine bağli bunlari nasil hizaya getirecegiz birbirine bagli iki cizginin arasindami yoksa tek cizginin hizasnda mi olacak karışmasnda volantin üstünde çizgiler 2011 esd yardimci olurssanz sevinirim arkadaslar