saol kardeşim teşekkürler.motorda şu anda yeni aldığım metzeler me22 lastikler var bunlar bitsin bide michelin lastiklerini deniycem.bursada yaşıyorum.fren balatasını internetten sipariş verebilirim önerebileceğin bir site var mı?motoru aldığımda önceki sahibi birkaç ay yatırdığı için fren hidroliğine baktırmıştım.fren hortumu pahalı demişsin tahmini ne kadardır acaba söylersen sevinirim.verdiğin cevaplar için şimdiden teşekkür ederim kardeşim görüşmek üzere hoşçakal.
parça tercihinizi orjinalden yana kullanmayı düşünüyorsanız aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.
https://www.motoliz.com/u50237/orijinal-yedek-parca/ybr-125/2010/mavi/on-fren/on-fren-balatasi-7.html
Arkadaslar mazhar abi benim ybrem de bi sorun var 3000 devirde cok fazla ses yapiyor deviri yükselttikce inanilmayacak kadar ses cıkıyor sizce yağdan olabilir mi yağ olarak shell advace kullaniyorum yada biyel kolundan olabilir mi?
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim sorunun videosunu çektim.Motor ile 11 km
yol yapıldıktan sonra çekilmiştir.Daha önce 1500-2000 arasında sabit olan rölantide
bu şekilde bir dalgalanma vardır.Rölanti ayarını yükseltsem de sorun pek değişmedi.
Neden olabilir acaba.Bir arkadaş sağolsun ilgilenip manifolttan olabilir demiş ama oralarda da
herhangibirşey göremedim.Servise gitmeye gerek varmı acaba.Servise 60 km uzaklıktayım da...
https://www.youtube.com/watch?v=TsSwbT7ek7I&feature=youtu.be
Arkadaslar motorum 2013 model sol ayaklikta ve gidonda titresim oluyo neden kaynaklaniyodur, nasil giderebiliriz? eskiden hic titresim yoktu![]()
Yagi degistireli kac km oldu?
5-40 yag deneyimi iyi olmadi motor sevmedi ince yagi. ilk firsatta 10-50 yag ile degistirecegim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
internet uzerinde esd modeli icin ucuz yollu hava filtresi alabilcegim site onerebilir misiniz ?
saol kardeşim teşekkürler.motorda şu anda yeni aldığım metzeler me22 lastikler var bunlar bitsin bide michelin lastiklerini deniycem.bursada yaşıyorum.fren balatasını internetten sipariş verebilirim önerebileceğin bir site var mı?motoru aldığımda önceki sahibi birkaç ay yatırdığı için fren hidroliğine baktırmıştım.fren hortumu pahalı demişsin tahmini ne kadardır acaba söylersen sevinirim.verdiğin cevaplar için şimdiden teşekkür ederim kardeşim görüşmek üzere hoşçakal.
Arkadaslar motorum 2013 model sol ayaklikta ve gidonda titresim oluyo neden kaynaklaniyodur, nasil giderebiliriz? eskiden hic titresim yoktu![]()
Motosikleti yıkarken su değmemesi gereken bir yer var mı lütfen yardım ?
Arkadaşlar, motorun 5000 devir/dk' yı geçmeden çıkabildiği maksimum hız nedir?