Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba,

Bende pazartesi günü XMax 250 ABS motosikletimi telim aldım.

Sormak istediğim bir soru var. Motosikleti artçının oturduğu yerdeki demirden kilitlesem sıkıntı olur mu?

Merhaba,

Bende pazartesi günü XMax 250 ABS motosikletimi telim aldım.

Sormak istediğim bir soru var. Motosikleti artçının oturduğu yerdeki demirden kilitlesem sıkıntı olur mu?

Ordan kitlemek aklıma hiç gelmedi ama gözümde canlandırınca pekte güvenli gelmediler... Motoru koruyacak tek kilit oysa bence o demirler taşlama ile kesilebilir. Hırsızların taktiklerine akıl sır ermiyor bazen üstünde taşlama taşıyan kaç tane hırsız var bilemem :)

Merhaba, Sissybarları nerden aldınız , Daha uygunu nereden temin edebiliriz . Teşekkürler şimdiden

Merhaba, Sissybarları nerden aldınız , Daha uygunu nereden temin edebiliriz . Teşekkürler şimdiden

Motoru aldığın bayiyle pazarlık yapsaydın keşke sahibindende 2. el uygun olanları var onun dışında farklı marka alternatifleri var ama yamahanın orjinal sissybarını satan varmı uyguna bilmiyorum.

Motoru aldığın bayiyle pazarlık yapsaydın keşke sahibindende 2. el uygun olanları var onun dışında farklı marka alternatifleri var ama yamahanın orjinal sissybarını satan varmı uyguna bilmiyorum.

Adam nakit öderseniz aksesuarları 250den vericem dedide biraz nakit biraz kart almak zorunda kaldık mecbur

Motorumun boyalı yuzeylerındekı parlaklıgını arttırmak ve uzerıne bır katman olusturarak su yada camurun durmamasını saglamak amacıyla asagıdakı urunu aldım,servıstekı bır tanıdıgım sadece parlak yuzeylerde kullanılması gerektıgını soyledı dıger plastık yuzeylere degmemesı gerekıyormus yoksa beyaz renkte kalır dedı,boyalı kısımlara uyguladım fakat dıger plastık yuzeyler ıcın sızın kullandıgınız bır urun var mı?

http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/yamalube-boya-ve-plastik-cilasi-paint-and-plastic-polish-P103857031?cid=604001&gclid=CjwKEAjw9OG4BRDJzY3jrMng4iQSJABddor1C2rzy9Pfj9vsB5o8UlcyPgXxm55j3Iu6eOeL3obWfxoCZpTw_wcB&gclsrc=aw.ds

yeni motor alan arkadaslara hayirli olsun allah kaza bela vermesin.acaba xmax lerde indirim yada vade farksiz taksit yaptirabildinizmi.ozellikle istanbulda

yeni motor alan arkadaslara hayirli olsun allah kaza bela vermesin.acaba xmax lerde indirim yada vade farksiz taksit yaptirabildinizmi.ozellikle istanbulda

En düşük %5 faiz geliyor ne yazıkki ben çok araştırdım ama olmadı bende %8 faiz é kardeşler motordan aldım 2 yıl fazladan garanti verdikleri için . Motorun suan plakası çıkıyor . Hayırlısı İnşallah alırsın

evet 9 taksite %6 dediler bakalim artik bi sekilde alicaz.iyi gunlerde kullanmani dilerim tekrardan hayirli olsun

merhaba arkadaşlar,aslında ben çapırcıyım.ama geçen yaz avrupa turu düşündüm,ama barcelonaya uçakla gittim ve orada gördümki herkes scotter kullanıyor,daha pratik duruyor.çapırda zincir falan dedim sorun çıkarabilir,al bi scooter onla git,araştırdım en iyisi xmax 250 ve onla geçen yaz 1ay 13 ülke 18 şehir gezdim.gelincede dedimki bunu blog yapim,belki nasıl okuduğum yazılarla ben gaza geldiysem,belki bende birilerine gaz verim.eğer bakmak isterseniz forumun Etkinlik gezi fotoğraflar bölümünde 1 ay 13 ülke 18 şehir scotter ile başlığı altında. xmax 250 keyifli,bana göre tek sıkıntısı küçük tekerlekler dolayısıyla çakılda aman çok dikkat.

İşler dolayısıyla pek bakamadım. Bu arada epey arkadaş aramıza katılmış. Herkese hayırlı kazasız sürüşler, yeni motorlarınızı güle güle kullanın.

arkadaşlar merhaba,

hafta sonu yakın bir arkadaşa sıfır yamaha xmax250 alacağız, lakin istanbulda avrupa yakasında hangi bayiyi önerirsiniz?

alırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?

arkadaşlar merhaba,

hafta sonu yakın bir arkadaşa sıfır yamaha xmax250 alacağız, lakin istanbulda avrupa yakasında hangi bayiyi önerirsiniz?

alırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?

Elinde hazır stok olan bayi bulursanız bana da haber verin :)

Kısaca bulamıyorum :)

arkadaşlar sürekli motor alanları okuyorum.ama kaça aldıklarını paylaşmıyorlar.benimde niyetim var.yaşım 46.XMAX iLe İRON max arasında ne farklar var acaba?fiyat 1000 tl oynuyor.xmax 15.500 ironda 16500 civarı bildğim kadarıyla.birde ben burgman la xmax arasında kaldım.

Elinde hazır stok olan bayi bulursanız bana da haber verin :)

Kısaca bulamıyorum :)

Yamaha İstanbul Esenyurt sanırım ellerınden stok var ıletısıme gecebılırsınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

arkadaşlar sürekli motor alanları okuyorum.ama kaça aldıklarını paylaşmıyorlar.benimde niyetim var.yaşım 46.XMAX iLe İRON max arasında ne farklar var acaba?fiyat 1000 tl oynuyor.xmax 15.500 ironda 16500 civarı bildğim kadarıyla.birde ben burgman la xmax arasında kaldım.

Ben bu konuda taraflı davranacagım kesınlıkle XMAX dıye dusunuyorum hem bu donemde kendı segmentındekı en ıyı arac ve aynı zamanda populer oldugunuda soyleyebılırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar