mümkünse bu renk olacak ama.CBR 650F hem hız hem de tutkunun biçim bulmuş hali
mümkünse bu renk olacak ama.CBR 650F hem hız hem de tutkunun biçim bulmuş hali
Mhb arkadaşlar
10 bin km cıvarı 26 lirayı aşmicak şekilde kazasız belsız 650F almayı planlıyorum . Aranızda satmayı düşünen olursa görüşelim
Birde sorum olucaktı bu makinalar Abs siz olanı varmı?
150km/h hizli gezilere uygun bir makina, ustunu beklemeyin 150 den sonra yurumuyor, zaten guvende vermiyor, on kisim cok hafif ve yuksek kaliyor, cirpma olasiligi yuksek, yuksek suratte stabilite yok, zaten yuksek surat isteyen gidip super sporcu alir kendine orasi ayri mesele.
Arkadaşlar cbr 650f alacağım aklıma takılan 2 soru var... 1. motor yağ yakıyor mu 2.titreme varmı...
Motor yağ yakmıyor ve vibrasyon oldukça az...
650f alanların nerdeyse tamamına yakını ilk 4 silindir motor olarak alıyor diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşları dinlemekte her zaman fayda vardır.Yalnız şu da gerçek ben de 500r var fazla kullanamasam da vakitsizlikten. Ama bende 500r a bindikten sonra derim ki cbr 250 titriyor, rahatsız, gitmiyor bu cbr 250 liyi kötü bir motor mu yapar peki ? Ayrıca arkadasa cbr125 bakmaya gittik ben test için sürdüm haydaaa motor gitmiyor sanki yerinde duruyor, frenler bişiklet freninden hallice peki şimdi bu cbr125 i kötü bir motor yaptımı ? Ama ben bu motorları sürerken sanki uçuyor gibi geliyordu bana çok beğeniyordum. Yani tecrübe kazandıkça insan her zaman en iyi yi ister. Bir aşağı düştümü beğenmez. Bu gayet normal. Ama honda gibi bir firma sanmıyorum ki kendi ayağına sıksın . 3 . motorumu aldım yine honda demekki bir sebebi var.
Tamam sizinde söylediklerinize dikkate alıcam almadan önce deneme imkanım olursa denerim...
Birde bunda önce cbr 250 ve ktm 390 kullanımdım rodajlarınıda ilk 1000 km 90 - 95 i geçmedim ve sakin kullandım işte motoru ilk çalıştırdığımda 2 - 3 dk bekleme falan gaz açarken sakin var yavaş açtım gibi... sonra 1000 - 1600 km arası da her 100 km de 1000 devir artırarak yaptım...
SORUM : benim bu süreçta hatam varmı çünki ilk 4 silindirli motorum olacak ve her şey iyi olsun istiyorum...
ben motor konusunda sabit fikirli biriyim honda dan başka motor almayı düşünmüyorum bu nedenle bir sonraki motorum 650f olacak. Eğer kronik bir sorunu varsada şikayet eder çözdürürüm.
2.el çoğunun üretimi durmuş,piyasada bulunmayan,alımı satımı zor hatta çoğunun isimleri bile geçmeyen motorlara para falan vermeyin elinizde patlar ciddi söylüyorum,şuan cb650f/cbr650f orta sınıftaki en başaralı motordur bu motorda titreşim falan da yoktur.Hatta sizin bahsettiğiniz kimsenin incelemeye teşebbüs bile etmediği xj6 bu motorla kapışacak ne bir şaseye yapısına,ne maşa yapısı,ne fren sistemleri nede motor gücü bu motorla boy ölçüşemez ve buda bariz bir şekilde ortadadır.
ve evet xj6 kullandım ve xj6 yı satıp cb650f tricolor alan arkadaşlarımda var.
O paraya gidin Z800 alin, motosiklet nedir tam anlamiyla ogrenin, fren, yol tutus, suspansiyon, hizlanma, iscilik parca kalitesi, stabilitesi ve verdigi guven hissi, baska bir motosiklete donup bakmazsiniz z800 den sonra tam bir sehir ici canavari, erkek motoru, yavsak motoru degil.
Z800 gibi bir model var iken ayni paraya 650f hala nasil satilir anlam veremiyorum bu ulkede? Ayni paraya satilan 650f in tek bir artisini soyleyin bana z800 den, bu konuda bir daha agzimi acmayacagim.
Not: sakın daha ekonomik, yakiti az, daha rahat diye bahaneler sunmayin, az yakan, rahatlik isteyen ya commuter alir, yada araba alir dizel o paraya, 250cc uzeri motosiklet hobi isidir, az yakan, rahat, uzun yola gidilen bir arac degildir. Uzun yol rahat gidis, otomobille olur motosiklet ile degil)
O paraya gidin Z800 alin, motosiklet nedir tam anlamiyla ogrenin, fren, yol tutus, suspansiyon, hizlanma, iscilik parca kalitesi, stabilitesi ve verdigi guven hissi, baska bir motosiklete donup bakmazsiniz z800 den sonra tam bir sehir ici canavari, erkek motoru, yavsak motoru degil.
Z800 gibi bir model var iken ayni paraya 650f hala nasil satilir anlam veremiyorum bu ulkede? Ayni paraya satilan 650f in tek bir artisini soyleyin bana z800 den, bu konuda bir daha agzimi acmayacagim.
Not: sakın daha ekonomik, yakiti az, daha rahat diye bahaneler sunmayin, az yakan, rahatlik isteyen ya commuter alir, yada araba alir dizel o paraya, 250cc uzeri motosiklet hobi isidir, az yakan, rahat, uzun yola gidilen bir arac degildir. Uzun yol rahat gidis, otomobille olur motosiklet ile degil)