Arkadaşlar sorum saçma olurmu bilmiyorum ama bu motorun ns150 den ne farkı var yardımcı olursanız sevinirim
Bencede fazla gibi bu fiyata zor ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------
Ya boyle modelleri neden 4900-5500 den piyasaya surup hondanin yamahanin belini kırmıyolar 7000 sigorta filan 7500 istenileni alamaz bu modelle bajaj
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------
En sonunda kuba 150r alicammmharbiden sinirleniyorum arastir arastir motorlar pahalilasiyor,fuari bekliorum dananin kuyrugu orda kopacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------
Sonuna kadar katiliyorum
Venox yukarıda ki fotolarda gorursun zaten degistirdim ben aylari, kollarimdan baska bisey görmüyordum, 3-4 çeşit ayna denedim baktim en rahat bunlar oldu, arkami daha rahat gorebiliyorum artik cok memnunum, bence en buyuk problem pastik te, cok arastirdim baktim bir michelin de var 650tl diyorlar ben ırc taktim umarim biraz daha iyi olur orjinalleri berbat ötesi...
ARCH markasi sirinevlerden aldim elciklerle beraber, hangi dukkan diye sorarsan valla hatırlamıyorum vale motoru gecince sag taraftaki ilk dukkan bilgin olsun.abi değiştirdiğini gördüm merak ettiğim zaten nereden aldığın kaça aldığın? ben de alacam marka veya link felan verirsen iyi olur
ver şu aynanın markasını modelini yoksa polis çağıracağım :queen:
Hayir ayni miktari gostermiyor bende, ilk baska cok yavas azaliyor cizgiler, yaridan sonra daha cabuk dusmeye basliyor benim motorumda gordugum bu sekilde.Selam arkadaşlar.Yakıt göstergesindeki her çizgi aynı miktar benzini mi gösteriyor? Örneğin en üstteki bir çizgi 50 km sonra iniyorsa diğer çizgilerde o kadar km mi götürür?
Herkese hayırlı cumalar

Ben de bu motoru almak istiyorum. Hava soğutma motor özellikle sıcak şehirlerde yaşayan arkadaşlar için sorun oluyor mu? Lastikleri biraz ince NS 200 vb. lastiklerden takan arkadaşlar var mı?
naked 150'nin sele yüksekliği kaç bunun kaç ? sitesinde yazmıyor
Uygun gayet rahat olabiliyorAs 150 için 1.75 boy uygunmudur ?