Adamın biri Elma'ya ALMA diyormuş.Pazara gitmiş satmaya, ALMA ALMA demiş kimse almamış........ Bu fıkrayı da ben uydurmuştum. Konuya tam uyduSen almak istiyorsun zaten kardeşim, al işte... Motor bu biri gider biri gelir, buna da binmiştim dersin en azından...
alma gardaşım...bu kadar insan senin iyiliğin güzelliğin ve alın terini çöpe atmaman için çabalıyor...kalbinin sesini değil mantığının sesini dinle...neden alma ve o zaman ne alam sorusu iiçinde zamanlama kötü konuyu yeni gördüm...gel başka makinalara bakalım forum ahalisi olarak...sen bu kalibre malibre işini iptal et ...anlaştıkmı gardaşşş :rendeer:
cbf150 al falan demeyecem merak etme... :queen:
Al kardeşim harika makina!!
belki tersini yaparsın bi umut..
tipine göre insanları değerlendirmediğin gibi motorları da tipini göre değerlendirme.
Dış görünüşünüzle ilgili bir sorununuz var galiba tip konusuna çok takıldınız da :silent:
benim söylediğimden bunu mu anladın?
konuya ilgili motor hakknda bir sürü yorum yapıldığı halde neden benim yorumuma beni tanımadığın halde ince ince itici bir yorum yapma ihtiyacı duydunuz? bu cesareti size kim veriyor? ben şurada 10 yıl yazdım 1 kişinin tipine ve şahsına imalı kelime yazmadım.
bu konuda seni gocunduran nedir? ben 10yıldır bu forumdayım ve 36 yaşındayım belki senin hayatından fazla motosiklet tecrübem var, neden bir motosiklet konusunu evirip çevirip benim şahsıma yönelttin evladım? açık açık söyle kızmıycam.
bana bunu yazmanın, alıntılamanın sebebin nedir? imzam mı?
eğer alakası yoksa ben özür dileyeceğim senden.
bak bu aşağıdaki de benim tipim, beğenmediysen söyle açık açık.
http://i.imgur.com/pVHIfl4.jpg
Sakin ol dayı az önce başka konuda da takıldınız tip konusuna.İnsanları konu ettiniz üstteki yorumda bende ordan birşey çıkarttım.:cat:
Motosiklet sonuçta biz bunu parayla hobi için alıyoruz mutlu olmak için tip için motor mu alınır mı demek nedir? Bal gibi alınır evinize koltuk alırken estetik yönde bakmıyor musunuz? Benim ters düştüğüm yön bu parayla alınan bir eşya sonuçta...
Bu arada foto görünmüyor hocam sistemi bozdunuz heralde karizmanızla:mrgreen:
haklısın telefondan girince görünmüyor al direk linkini vereyim sana birde alternatifi ile
http://prntscr.com/ar4vyp
http://prntscr.com/ar4vyp
inan şu yazdıklarına karşı eski üyelerden en sakin en mantıklı olabilecek kişi benimdir, ne adamlar geldi geçti bu siteden.. sen motosikletine evdeki koltuk ve hobi muamelesi yapıyorsan zaten boşa tartışıyoruz. motosiklet bizim için yaşam tarzıdır, ben rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.
Nelerle uğraşıyoruz birde foto atıyor. Konuyu saptırmayın bu arada o örnekti.Anlayan anladı benim demek istediğimi Eski üyesiniz yaşınızı almışsınız benim daha bir şey demem olmaz.
Bu arada foto görünmüyor hocam sistemi bozdunuz heralde karizmanızla
Ülkemizde haberleşme ve iletişim kanalları sürekli bir saldırıda altında , sonuçsuz bir kontrol oluşturma çabasında telekom , kısaca ''ÖZGÜR'' dns ayarı gerekirse vpn vs ayarlamaları yapılmadan bu gün bazı resimleri, yarın haberleri, öbür gün dünyanın ve kendinizin halini görme şansınız kalmayacak.. Yorum yapmadan önce kendi sisteminizin düzgün çalıştığından emin olun kısaca.
Burada herkes sadece fikrini belirtmiş , bu fikirler de sizin fikrinizin yönünü bence de olması gereken yönde değiştirmiş ve konu kapanmış. Sizi anlık sinirlendiren bir yorumun üstüne giderek size yardımcı olmaya çalışan insanları azaltmayın derim
sabahtan beri tipimizle ve üslubunla dalga geçer gibi yazan sen değilmsisin yiğit? ben sana saygı çerçevesinde cevap vermeyeyim mi? bence de birşey deme. inan senin gibi binler geldi geçti buradan motosikletin adını unuttular. bak yiğit yüksek beygirlere geçince tadın kaçar bu iş sadece görünüm ve ses değilmiş dersin beni anlarsın. benim demek istediğim bu, yolunuz açık olsun.
İki parça plastik ile saklanan cg motorbloğu olan bir alet alacaksan al.Merhaba sevgili arkadaşlarım.
2-3 aydır arayış içindeyim. Ve nihayetinde Bumoto Calibre 250cc üzerine tabiri caizse "kumar oynamaya" karar verdim. Bu motor için 6,500 Tl'ye kadar bütçe açtım. Sizlerin değerli yorumları ya beni harekete geçirecek ya da tamamen vazgeçirecek.
Kullanım amacım şehir içi kısa yolculuklar ve ayda birkaç kez şehirler arası (yaklaşık 350-400 km) yolculuk etmek. Rampalarda performansı nasıldır? Bazı arkadaşların dediği kilometreye 18 kuruş yakacak kadar yakıt cimrisi midir?
Hülasa vereceğim parayı hak eder mi - ağır derece de bir sorun çıkartır mı bana?
Hmm, anlıyorum. 11 yıldır Tayvan kökenli Çin üretimi Kymco kullanıyorum ama halen sapasağlam, yeni gibi duruyor. Aldığım zamanlar (2005) da bu tür ön yargılar vardı. Demem o ki her Çin malının aynı olmadığını düşünüyorum. Bir de bu Hintliler herkesin kalbini çalmayı nasıl başardı?Ben hiç hazzetmiyorum. )