Calibre 250cc Alıyorum

Merhaba sevgili arkadaşlarım.

2-3 aydır arayış içindeyim. Ve nihayetinde Bumoto Calibre 250cc üzerine tabiri caizse "kumar oynamaya" karar verdim. Bu motor için 6,500 Tl'ye kadar bütçe açtım. Sizlerin değerli yorumları ya beni harekete geçirecek ya da tamamen vazgeçirecek.

Kullanım amacım şehir içi kısa yolculuklar ve ayda birkaç kez şehirler arası (yaklaşık 350-400 km) yolculuk etmek. Rampalarda performansı nasıldır? Bazı arkadaşların dediği kilometreye 18 kuruş yakacak kadar yakıt cimrisi midir?

Hülasa vereceğim parayı hak eder mi - ağır derece de bir sorun çıkartır mı bana?

Dış görünüş olarak söyliyeyim kalipli makina malzeme kalitesi pek iyi değil. Ama içine sindiyse al :)

Şunu alacağına ,gidip bir pulsar alsan daha iyi edersin.Parça yok ,ortada muhattab yok.ikinci eli yok.Yokların motosikleti

Dış görünüş olarak söyliyeyim kalipli makina malzeme kalitesi pek iyi değil. Ama içine sindiyse al :)
Vallahi içime sindi ne diyeyim. :) Görünüşü çok güzel. Fiyat konusunda endişeliyim.
Şunu alacağına ,gidip bir pulsar alsan daha iyi edersin.Parça yok ,ortada muhattab yok.ikinci eli yok.Yokların motosikleti
Teşekkür ederim. Servisler yedek parçayı temin ediyor diyorlar. Öte yandan Bajaj'a (200 rs) o kadar ver(e)mem. Verecek olsam Cbr düşünürdüm.

Gerçekte kaybedeceğini bildiğin kumar masasına oturmak gibi.Bu motoru almanın sonucu,çekeceğin sıkıntıları bildiğin halde bence hiç mantıklı değil.

ALMA
(Vatandaşlık görevimi yaptım ben :) )

Çok teşekkür ederim :) Neden almamalıyım, fikirlerinizi detaylı paylaşırsanız kafam bir şekil oluşabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

ALMA
(Vatandaşlık görevimi yaptım ben :) )

Çok teşekkür ederim :) Neden almamalıyım, fikirlerinizi detaylı paylaşırsanız kafamda bir şekil oluşabilir.

Çok teşekkür ederim :) Neden almamalıyım, fikirlerinizi detaylı paylaşırsanız kafam bir şekil oluşabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

Çok teşekkür ederim :) Neden almamalıyım, fikirlerinizi detaylı paylaşırsanız kafamda bir şekil oluşabilir.

2 yıldır çin malı tabir edilen motosiklet kullanıyorum ve Dağın başında , evimden 2 saat uzak yerlerde , kurtların köpeklerin arasında kala kala orman adamı oldun :) yani sürekli arza çıkartıyorlar ve düz mantık yap , bu tarz bi motor hemde 250cc bu fiyata olurmu ? , demekki adamlar bu motorun biyerinden kısmıslar hatta her yerinden :).

Şunu söyleyeyim bende motor alırken çok sabırsızdım yani en kötü motoru verseler bile bile alırdım ama kullandıkdan sonra 1 aya işler değişiyor ileride olacakları söylüyorum alma.

2 yıldır çin malı tabir edilen motosiklet kullanıyorum ve Dağın başında , evimden 2 saat uzak yerlerde , kurtların köpeklerin arasında kala kala orman adamı oldun :) yani sürekli arza çıkartıyorlar ve düz mantık yap , bu tarz bi motor hemde 250cc bu fiyata olurmu ? , demekki adamlar bu motorun biyerinden kısmıslar hatta her yerinden :).

Şunu söyleyeyim bende motor alırken çok sabırsızdım yani en kötü motoru verseler bile bile alırdım ama kullandıkdan sonra 1 aya işler değişiyor ileride olacakları söylüyorum alma.

Çok esprilisiniz :) Bahsettiğiniz motor Calibre 200CC yoksa başka bir Çin Malından mı bahsediyoruz? Ne tür arızalar veriyor mesela?

Çok esprilisiniz :) Bahsettiğiniz motor Calibre 200CC yoksa başka bir Çin Malından mı bahsediyoruz? Ne tür arızalar veriyor mesela?

Calibre kullanmadım ama calibreden pahalı motorlar kullandım ve hep arıza arıza yani genel olarak motordan arıza veriyorlar , Calibre cg motoru var üzerinde ve bu motorlar standart bunlarda yağni üretim malzemesi adamlar çelikten demirden kısıyorlar bu sefer motorun ömrü azalıyor dayanmıyor.

İmkanın varsa arkadaşında dediği gibi , pulsar 200ns al istediğin yere git kafana takma.

Alma birazdaha ayarla ybr al :D şaka biyana parça sıkıntısı var motor sağlam değil pulsar alabilirsin

hysoung al barı olmaya oldu hıc yoktan onun adı bellı parcasıda nette var :)

ALMA piyasada yedek parçası yok dencek kadar az ALLAH korusun bi düşürsen 2 yıl grenaj ararsın piyasada motor'u gördüm ama hiç binmedim sürmedim 2 ay önce kullanıcısı kendi şöyle demişti bana arkadaş 8 aydır ilanda hayla satamadım ya

Calibre kullanmadım ama calibreden pahalı motorlar kullandım ve hep arıza arıza yani genel olarak motordan arıza veriyorlar , Calibre cg motoru var üzerinde ve bu motorlar standart bunlarda yağni üretim malzemesi adamlar çelikten demirden kısıyorlar bu sefer motorun ömrü azalıyor dayanmıyor.

İmkanın varsa arkadaşında dediği gibi , pulsar 200ns al istediğin yere git kafana takma.

Hmm, anlıyorum. 11 yıldır Tayvan kökenli Çin üretimi Kymco kullanıyorum ama halen sapasağlam, yeni gibi duruyor. Aldığım zamanlar (2005) da bu tür ön yargılar vardı. Demem o ki her Çin malının aynı olmadığını düşünüyorum. Bir de bu Hintliler herkesin kalbini çalmayı nasıl başardı? :) Ben hiç hazzetmiyorum. )

Alma satamazssın parçası yok,üretimi yok kalite dipte...............uzar gider.Bu kadar kişi alma diyorsa var bir bildikleri dinle.

Kardeşim para senin istediğini al ama başını ağrıtma derim ben çinlilere laf sölemiom benim de bütçem çinliye yetiyordu çinli aldım bakımını yaptığın sürece üzmüo genellikle ama bu motorun parça sıkıntısı var şuanki fiyatlarına bakma 3 ay önce 4 binden başlıodu bu motorlar

motorun her yeri dökülüyor hiç bulaşma. bende 2014 te niyetlendim yakından görünce ne grenajı grenaj ne de malzemede bi gram kalite yok. her yerden tıkırtı duyarsın. sonrada aldığın güne lanet edersin.

Kardeş Pulsar al hiç değilse arıza yaptığında parça sıkıntısı yaşamazsın .Ben yuki aldım 10 0000 km sonunda bir tamire girdi göya yetkili servisine verdim 6 aydır makina toparlanamadı parça yok işçilik yok .Bütçen kısıtlıysa hyosung veya pulsar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar