Valla eline sağlık şuan var ya dünyada bile tek olabilirsin bu video ile, Duke 250 için ne inceleme ne hız videosu var, doğru düzgün hiçbir yerde yok, kaç aydır takip ediyorum birisi çıksa çekse falan diye, o kadar ayrıntılı değil belki ama yine de şuan teksin gerçekten sağolasın, bu motosikleti kullananlardan bile video gelmiyor ya da kullanan yok anlamadım, emeğine sağlık helal olsun...
Bu arada Z250SL 22.6 nm torka sahip ve 8700 devirde veriyor, ayrica 28 bg bunu da 9700 devir de veriyor, uzerinde gelen dandik lastikleri saymiyorum bile, Duke Abs+Kaydirmali debriyaj+Diablo Rosso 2 lerle bu guzel fiyati (maalesef ulkemiz sartlari geregi) rakipelerine gore hakediyor, tekrar elinize saglik ha unutmadan videoda surekli yandan gecen 390 falan diyorsunuz o gecen motosiklet Duke 690'in ta kendisi, gorunus olarak 390 in 250 den hicbir farki yok, yani videoda uzayip giden beyaz motor 690 :cherry: bir de sitede 2015 15999-TL gozukuyor, 2016 hakkinda birsey soylediler mi acaba, tesekkurler... (Tel.den yaziyorum kusura bakmayin)
Gidonu bende farkettim ama üstünde durmamıştım cidden yamuk gibi bir daha bakıncabir miktar birikmişim var onunla Pulsar 200 NS + Tüm takımları mı alabiliyordum, ancak biraz daha koyayım iyi bişey olsun Duke 250 ABS alayım diyordum, buradaki yorum ve videodan sonra insana sanki Pulsar 200 NS'den hiçbir farkı yokmuş gibi geliyor, hatta var ya şuan sanırım 250 cc katagorisindeki hiçbir motosiklet fiyatını haketmiyor, kararsız kaldım şimdi napayım ben :cherry:
aynen, ayırt etmek zor, sadece karenajlarının ön tarafında hepsinin kendine has amblemi var, ktm dünyasına hakim değilsen benim gibi, karışıyor. fiyat konusunda bilgi verilmedi. ben şahsen, +3000tl'ye 390 varken, pahalı buluyorum. bugün de 390 denedim. kesinlikle parasının hakkı. ben daha önce 250 kategorisindeki güncel motorlardan kullanmamıştım, beklediğimden zayıf çıktı.
aynen, ayırt etmek zor, sadece karenajlarının ön tarafında hepsinin kendine has amblemi var, ktm dünyasına hakim değilsen benim gibi, karışıyor. fiyat konusunda bilgi verilmedi. ben şahsen, +3000tl'ye 390 varken, pahalı buluyorum. bugün de 390 denedim. kesinlikle parasının hakkı. ben daha önce 250 kategorisindeki güncel motorlardan kullanmamıştım, beklediğimden zayıf çıktı.