Carbonoxide adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı

" Carbonoxit " Çitileyin durulayın miss giminn goksun , beğendim söz birsonraki(olursa) bu olur tuttum.:queen:

Senin admin/mod'lar ilem aran hojdur tehminen, bir çıtlatıferde benim hasss üyeliğimi aktif etsinler gerisin gerii hemi?

(Kel topal, çıktım meydane kafa tuttum sahte üyelere, trollere adminler modlar iş yapmıyonuz diye, istifayı bastım çıktım pişmanım , okdar mesaimiz var nereye gidyon diye sorar insan diye bekledim bekledimde gelmedi....:salut:)

Senin admin/mod'lar ilem aran hojdur tehminen, bir çıtlatıferde benim hasss üyeliğimi aktif etsinler gerisin gerii hemi?

(Kel topal, çıktım meydane kafa tuttum sahte üyelere, trollere adminler modlar iş yapmıyonuz diye, istifayı bastım çıktım pişmanım , okdar mesaimiz var nereye gidyon diye sorar insan diye bekledim bekledimde gelmedi....:salut:)

ben kefilim bu arkadaşa alın foruma tekrar bir şey yaparsa kendi ellerimle banlayacağım :mrgreen:

Az sonra bir daha diğer hesaba geçip verdiğim ilamı editleyeceğim, uslu uslu yapacağımdan evvel reportluyorum (vahh benim zavallı antika ruhum :p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar