Selamlar
Motosikletim 22.700 KM
Samsun BAJAJ Servisi Engin usta ve Hüseyin usta tavsiyesi üzerine ön, arka ve zinciri değiştim. Ön arka dişli ve zincir paket halinde kolisinde bandrollü bir şekilde geldi Sağlam motor samsun parçayı sağladı. Toplamda 275 TL para ödedim. Ancak taktırdığım ön dişliden memnun değildim.
Engin ustama ön dişliyi büyütmek istedimi söyledim. Şimdi Samsun Bajaj servisi eğlenceli ve sürekli kurye yoğunluğu olan bir yer. Ben gittiğimde iki tane kurye motoru discover kitlenmiş motora yağ koymamışlar

Hüseyin ustam Engin abi ile benim ön dişliyi büyütmek için uğraştı. Sağolsunlar motosikletim eski durumuna geldi.
Ben bu motoru şahsi kullanımlarım için aldım. Kullanmaya devam ediyorum. Çok memnunum. Tek kötü tarafı motosiklet ucuz ama parçaları çok pahallı keşke kuralkan motosikleti pahallı satsada parçalar ucuz olsa bazen belimizi büküyor sağolsun Engin abimiz bir kaç gün idare ediyor. Motosikleti yolda bırakmıyor. Kaçkere arıza sonucu beni Engin usta kurtardı. Hakkını ödeyemeyiz.
Samsun İlkadım Bajaj Servisi Engin abi ve Hüseyin ustaya teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Ekrem ATA beyden ricam Motosikleti Satan Bayinize Yeni Kullanıcıları Bilgilendirmesi konusunda yardımcı olmalarını söyleyin boxer yabana atılacak bir motosiklet asla değil sadece biraz kullanıcı bilgilendirmeli
kuralkan holding bizleri motosiklet sahibi yaptı için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Bu arada müşterisi olmasanızda sizi her daim bilgilendiren İstanbul OKTAY MOTOR unutmamak lazım sağolsun Oktay abi cumaya gideceği saatte bana uzun uzun konu hakkında bilgi verdi Samsundan İstanbul aramış olmama ramen sağolsunlar