Üstad kaç diosun
arkadaşlar mrb. motorum sorunsuz 2014 model 1800 kmde kaza düşme falan yok ne kadara satmalıyım? ilgilenen varsa ulaşabilirler.
Beyaz renkli boxer var mıydı yeni mi çıktı arkadaşlar? Sahibindende denk geldim, nasıl sizce? Güzel geldi gözüme. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...akit-3450-tl-hemde-beyaz-renk-199477192/detay
Merhaba bu motorun sigorta masrafi ortalama ne kadar olur?
Ben eylül ayında İstanbul da yaptırdım 400 tl ye demir sigorta en uygunu çıktı. İlk motorum yaş 26 ıydı o zamanNeredeyse bütün firmalardan sorgulattım 2 aynı acenteden ikiside demir sigorta 400 tl dedi mecbur yaptırdım.
Selamun Aleyküm. Eylül gibi bu motoru almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak önceden paketçilik yaptığım yerden viteslii motorlara tecrübem var. A2 Ehliyetinden sonra almayı düşünüyorum.
1- Üniversiteye gidiş geliş için kullanacağım. Bu yüzden 4-5 sene idare eder mi?
2- Motor çok masraf çıkartıyor mu? 100km de 3 lt benzin yaktığını okumuştum ama tek etken benzin değil. İlerde durmadan sorun çıkartır mı?
3- Sıfır motor alacağım için ruhsat, plaka, sigorta yaptıracağım yaklaşık bunların masrafı ne kadar tutar?
4- Bu motora uygun 4 Mevsim temiz lastik var mı varsa fiyatı ne kadar?
5- İleri motor bilgisi gerekiyor mu? İlk motorum olacak hiç motor bakım tecrübem yok o yüzden bakımı falan çok zorlar mı?
Cevaplarsanız sevinirim.