Honda nc 700x karbon folyo uygulaması

selam millet

Gecen gün ankaradan aldıgım nc700x i çizip berbat etmemek adına depo ve depo yanlarını nasıl orurum diye düşünüyordum .

tankped lere bakıncada 150 tl fiyat cekmişler banda fazla geldiği için folyo kağlayıyım dedim . aslında her yerini folyo yapacaktım fakat sıkıldım yarım yaptım sadece cizilmemesi adına .

istediğim folyo aliexpreste bile yokken türkiyede aradım bulamadım bende normal düz karbon folyo aldım 3d resimlerle başlayalım

GEREKLİ MALZEMELER :

1 - Ortalama 1 mt folyo
2 - çok temiz maket bıcagı
3 - fön makinası
4 - temiz bez
5 - kedi kartı gibi birşey

öncelikle motorunuzu cilalayın cizik varsa pastalayın ben aldıgım gün cilasını atmıstım bugunde tozunu silip ise basladım

o3VgVo.jpg
[/url][/IMG]

ljZ7Zl.jpg
[/url][/IMG]

öndeki kücük bagajımızın son hali

nMl7l1.jpg
[/url][/IMG]

v5PEPO.jpg
[/url][/IMG]

1vEyE1.jpg
[/url][/IMG]

bunlarda aynamızın resimleri

LADaDJ.jpg
[/url][/IMG]

rM1Q5B.jpg
[/url][/IMG]

İŞLEM BYKADAR ORTALAMA 2 SAAT SÜRDÜ TEK BASINIZA YAPMAYIN ABİMLE BERABER YAPTIK O FÖN TUTTU BEN GERDİRDİM YAPISTIRDIM

UNUTMAYIN DÖNÜŞ OLAN YERLERDE KAVİSLERDE İYİCE ISITIP ERİTİYOSUNUZ FOLYOYU ÖYLE KAPLIYORSUNUZ .

PLASTİ DİP YAPACAKTIM FAKAT ORTALAMA 150 TL YE GELİYORDU BU FOLYOYU 25 TL YE HALLETTİM

SİMDİ DEPODA VE GÖGÜSTE BULUNAN YERLERİ TURUNCU PLASTİDİP İLE RENKLENDİRMEK İSTİYORUM BAUHAUSTA BAKTIM MARKASIZ BRSEY 45 TL İNTERNETTEN SİPARİS VERİP 1 GÜNÜMÜDE NA AYIRIP PAYLASIRIM BURDA .

OKUDUGUNUZ İCİN TEŞEKKÜRLER .

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

fotolar net cıkmamıs kameramda probem var idare edin artıkın

eline sağlık güzel olmuş.. geliyorum hacı osmana ben motor sökerim sen ince işçilik yaparsın..

Elinize sağlık çok hoş olmuş ama yazı olan kısımları ne yaptınız fotoğraflarda göremedim... :)

gel ramco elimizden geleni yaparız ama ben biyer sökmedim :cherry:

logolar duruyor sadece dizklik gelen kısımları yaptım bi foto daha atayım görün

a3YMB2.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fön makinası rekalamcıların kullandığı kavuranlardanmı ? nasıl bir fön makinesi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar