Hayırlı olsun.Lastiğin marka ve modeli nedir acaba?
Teşekkür ederim,
İlk resimdeki stock lastikler.
2. Resimdeki Michelin Road3
maşallah hayırlı uğurlu olsun allah kazadan belada korusun
hangi egzoza karar verdiniz
Stock lastikler neydi acaba?pilot road 3 nerden kaça aldınız? Pilot road 4 ile arasında e fark var fiyat ve performans açısından(Almadan önce araştırmışsınzdır diye soruyorum)Tekrar hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler..
Evet, motorumu bugün teslim aldım arkadaşlar. Ne yazıktır ki anahtarı alıp motoru çalıştırarak bayiden çıktıktan yaklaşık 30 sn. sonra sağanak bir yağmurla karşılaştım. Hem motorun yabancısı olduğumdan hemde havanın şiddetli yağışından dolayı dur kalk geldim. 3. vitese takacak yol bulamadım neredeyse. Sizlere güzel resimler çekmek isterdim fakat eve geldiğimde motor çamur içerisinde kalmıştı. Yarın güneşli bir gün olur ise bir temizlik yapıp sizlere resimler göndermeye çalışacağım. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
"Ne yazık ki" kısmını okuyunca birden içim cız etti :cherry: Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah... Hayırlı olsun... Şu aralar para denkleştirebilirsem benim de istediğim motor, darısı başımıza...![]()
hayırlıuğurlu olsun. kasa dışında herhangi bir değişiklik var mı? ergonomi ve teknik olarak.
Hocam daha önceki motorunuz neydi? Bir super sportla kıyaslandığında CBR650F in oturuş pozisyonu ve sürüş esnasındaki ergonomisini merak ediyorum... Tam bir SS değil, oturuşu da bir SS ten daha rahattır inşallah :mrgreen: Çünkü cidden yorucu oluyor uzun yollar...