Nihayet geldi.... Kırmızı&Siyah CBR650F (2016) kutu açılımı

Motor zaten güzel, rengi daha da güzel. Hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız

Teşekkür ederim sevgili dostlarım sağolun. Bayiden resim akışları durdu an itibariyle :( Geldikçe paylaşacağım.

Hayırlı olsun. Güzel motor.

Geçen fuar çıkışında bunun CB650F olan modelini gördüm. Manyağın birisi arabaların arasından yanlaya yanlaya fuara geliyordu. Oradan aklımda kalmış.

Allah (c.c.) kaza bela vermesin inşallah, hep iyi ve sağlıklı günlerde kullanasın, çok efsane olmuş bu renk acayip güzel duruyor 41 bin kere maşallah, yalnız dikkat et cidden nazar değebilir Allah göstermesin bi kurban falan kes istersen... Tekrardan hayırlı uğurlu olsun...:cat:

en sevdiğimiz an :) hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler.

Hayırlı uğurlu olsun maşallah muhteşem duruyo fotolar canlısı nasıldır kim bilir :) İnancınızı bilemem ama bence nazarlık olması açısından bişeyler bağışlayın derim. Kazasız cezasız kullanmanızı dilerim.

üstüne binip futursuzca binmek nasip olur inşallah kaza bela vermesin rabbim cok güzel alet :)

Herkese iyi dilekleri için bir kez daha teşekkür ederim. Bir kurban keseceğim evelallah'ın izni ile.

Bu arada bayiden diğer fotoğraflar gelene kadar konuyu biraz değiştirip zevkleriniz konusunda da desteğinizi rica ederim. Belkikask konusu ayrı bir başlıkta değerlendirilmeli ama bu renk CBR ilk defa geldiğinden kask konusunuda bu konunun içine dahil etmek istedim.Nolan N86 bir kaskım var fakat aldığım andan beridir içinde pek rahat değildim. Bu sebepten aşağıdaki resimdeki 3 kasktan birini almaya karar verdim. (Hepsinin fiyatı aynı ve SHOEI almayı düşünüyorum.) Motorun rengi ile en uyumlu olanı sizce hangisi (Ben bir tanesini seçtim ama bunu şimdilik söylemiyorum objektif yorumlarınızı almak isterim öncelikle)

Ayrıca bu 3 kaskı teknik olarak değerlendirdiğimizde aralarında ne farklar var daha önce bu modelleri yada herhangi birisini kullanan varmı? Tercihlerinizi yaparken "renk" ve "teknik özellik" olarak belirtebilirseniz neden bu şekilde değerlendirdiğiniz konusunda daha net bilgim olacaktır.
Tüm değerli dostların yorumlarını beklerim.

ben kaskta renk uyumuna çok takılmam tek diyeceğim en altta ki gt air ı almaman konfor olarak nxr ı tutmaz dik oturulan motorlar içindir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar