[/COLOR]
Yeni wv jetta 240 km yi bmw m5 360 km yapıyor. Burdan bakarsakta araba lastiği yine uygun. Motor sayısı şu an en az araba kadar ama lastik değiştirme alışkanlığımız az.tek faktör büyük cc zengin işi paran varsa alırsın yoksa yürür gidersin mantığı.erzurumdaki x motorcuyla avcılardaki y motorcunun netteki sitelerine bakın sanki sözleşmiş gibi benzer fiyatlarda satış yapıyor.bu iş ablukada arkadaşlar burası kesin.tek çözüm ebay aliexpress geek wish gibi yerler.bunu arttırmalıyız ki bunlarda çeki düzen versin.
Jetta bildigin binek araba ama M5 ciddi bir spor sedan. Eli mahkum duzgun lastik kullanmak zorunda. Simdi baktim orijinal lastik fiyatina. 4 lastik $1477. Takma cikarma balans haric. Prelli P Zero veya Michelin Pilot Super Sport kullaniyor M5. Turkiye'de baktiginiz lastik M5'le gelen orijinal lastik degil, daha amele, sert hamurlu, dusuk spesifikasyonlu lastiktir. Unutmayin, lastigin hangi marka oldugu onemli degil, hemen hemen her markanin her turlu lastigi mevcut.
Motorsiklet sayisi cok ama lastik fiyatina yansimasi icin yol katetmesi lazim. Toplum olarak bir yilda araba ile kac km yapiyoruz, motorsiklet ile kac km yapiyoruz? Arada ucurum var.
Ben lastikler fahis fiyat degil demiyorum, belki de oyledir. Ancak motorsiklet lastik fiyatlari yurt disinda da pahali. Hic bir zaman da araba gibi olmasini bekleyemezsiniz.
Bu arada motorunuz guzelmis

Uzun yol seyehatine ciktigim bir arkadasimda vardi.