Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

O koruma demirinin aynısını atolyemde yaparım ama maliyetini bilmem hatta ondan kalın ve takozlu yapabilirim

.
İnceleme videolarını izlediğimde motorun atik olmadığını ancak konforlu olduğu vurgulanıyor. Şehir içi kıvrak kullananlara göre değil de daha çok 300km gibi yol yapanların tercih etmesi gerekir gibi yaklaşımlar var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben full şehir içi kullanıyorum ve gayet rahat
Çok fazla kıyaslama yapabilecek durumda değilim, ikinci motorum
Ama yorum ağılığına falan bakıp uzaktan ezbere söylenmiş gibi geldi

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kıvraklıktan kasıt 125 cc lik commuter veya endurolardan beklenen apaçi gidişi kıvraklığıysa o yok
eşyanın tabiatına aykırı zaten, 190 kilo kuru ağırlığı var
ama alışıldığında cüssesine göre de müthiş kıvrak bir motor olduğunu görüyoruz
hani reklamlarında bahsi geçen "benelli sürüş tarzı" argümanıyla dalga geçilmişti ya, o dedikleri şey bu motorda var işte
hakkaten kendine göre bir sürüşü var ve bu çok keyifli
atiklik meselesine de değineyim, motoru iyi açarsan gayet atik bir motor

Evet abilerimle kardeşlerim. Motorumu teslim aldım az önce. 😊 Tuzla'dan Kadıköy'e plakasız geldik ama olsun epey keyifli bir ilk sürüş oldu 😄

pnUW9tHKj

Ha orası üçerlerin önü. İlk motorumu aldığım yer ilk fotoğrafımı çektiğim yer olsun ikinci kez dedim 😄 İlki hyosung'tu.

plk0uIrhj

Son düzenleme:
Evet abilerimle kardeşlerim. Motorumu teslim aldım az önce. Tuzla'dan Kadıköy'e plakasız geldik ama olsun epey keyifli bir ilk sürüş oldu

https://imageshack.com/i/pnUW9tHKj

Ha orası üçerlerin önü. İlk motorumu aldığım yer ilk fotoğrafımı çektiğim yer olsun ikinci kez dedim İlki hyosung'tu.

https://imageshack.com/i/plk0uIrhj

Hayırlı uğurlu olsun, tekeriniz düz bassın. Üçerler'den mi aldınız Tuzla'dan? Ellerinde var mı başka tnt250? Herhangi bir indirim yaptılar mı?

İyi dilekleriniz için teşekkürler hepimizin inşallah. Evet tuzladan aldım ellerinde başka yok tnt25 leri var 2 tane şuan ama gelecek dediler.

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullan.

Teşekkürler. Hepimiz inşallah.

Dönüş yolunda bağdat caddesinde siyah tnt250 gördüm hatta korna çaldım gördü beni selamlaştık ama duramadım. Bizim hyosung whatsapp grubumuz var arada toplandığımız. Grup yaklaşık 50-60 kişi. Farklı motorlarda var elbet gt650 xj6 ninja 250ler falan ama geneli hyo. İsteyen varsa istanbul içi buluşmalarda bize katılabilir. Çay kahve içer sonrada turlarız genelde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... :cat:

Teşekkürler hiç birimize inşallah 😊

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan.olur guruba bende katilabilirim haber verirseniz elbette

Evet abilerimle kardeşlerim. Motorumu teslim aldım az önce. Tuzla'dan Kadıköy'e plakasız geldik ama olsun epey keyifli bir ilk sürüş oldu

https://imageshack.com/i/pnUW9tHKj

Ha orası üçerlerin önü. İlk motorumu aldığım yer ilk fotoğrafımı çektiğim yer olsun ikinci kez dedim İlki hyosung'tu.

https://imageshack.com/i/plk0uIrhj

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

Hyosung ile karşılaştırsak, neler söyleyebilirsiniz ?

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan.olur guruba bende katilabilirim haber verirseniz elbette

Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Özel mesaj ile numaranı gönder ekleyeyim numarayı.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

Hyosung ile karşılaştırsak, neler söyleyebilirsiniz ?

Hyo benim ki de gtr idi şimdi naked'a geçtik farklı birşey benim için. Öncelikle ses konusunda sanırım artık herkes yeter artık anladık moduna girmiştir :cherry: Kalkışta seni bi' geriye atıyor böyle hazırlıksız yakalandık misali alışana kadar 1-2 ışıkta kalkarken oldu ama hızlanması sanırım hyo kadar değil. Top speed olarakta zaten 10km kadar daha az sanırım tnt ama hyo da göstergede ki kadar gitmiyor sonuçta, tnt de gitmiyor olabilir. gps ile ölçmek lazım.

Eğer benim gibi "sesi olsun abi gitmesede olur" kafasında olan insan varsa bu makine tam ona göre. Hyo'yu alırkende bi naked sevgisi vardı içimde benim ondan dolayı racing'den buna geçmek benim için heyecanlı oldu.

505

11.000 km oldu motorum.Satmaya niyetim hiç yok :) Heleki motor iç aksamını gördükten sonra tmm dedim tam not aldı.Zerre bakın zerre ovuntu yada aşınma yok makinada.Çok abartırsam seneye mavi renk yapmayı düşünüyorum motoru :) simli metalik mavi,beyaz karışımıda gider nakeda değil mi? :)
aliexpressten çakar aldım sjcam4000 alıcam sonra ayarlanabilir manet vs :)Maaş bi yatsında :)

Tnt 250 ile güvenli sürüş 2 parkuru motor gayet kıvrak ve orjinal lastiklerin performansı lastik ısındıktan sonra iyi lastiklerin yanaklarını sonuna kadar kullandım burdan izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/uLY1TtPrxNU

Arkadaşlar plaka olmadığı için henüz kullanamıyorum. Bugün bi çalıştırdım 40 dereceye gelene kadar gaz vermezsem motor stop etti 1-2 kere. Devire çok dikkat etmedim kaçtan kaça düşüyor. Yeniden çalıştırırkende gaz vermem gerekti. Şimdi bunun bi ayarsızlığı olabilir mi? Ya da benim bilmediğim birşeyi yöntemi?

505

Isınınca rolanti 1500 dk/d bizde.iki silindir için konuşuyorum.ilk calistirmada havanın soğukluğunu göre yüksek çalışıp düşüyor yavaş yavaş.Gaz vermeye gerek yok.Ecu var motorda.

Isınınca rolanti 1500 dk/d bizde.iki silindir için konuşuyorum.ilk calistirmada havanın soğukluğunu göre yüksek çalışıp düşüyor yavaş yavaş.Gaz vermeye gerek yok.Ecu var motorda.

Rolanti ayarı var mı makinenin belki o düşüktür? Stop ettikten sonra gaz vermeden çalışmadı. Çalıştıktan sonra da rolantide duramıyor kendi kendine ısınmadan, gaz verilmezse ısınana kadar stop ediyor. TNT250

Arkadaşlar plaka olmadığı için henüz kullanamıyorum. Bugün bi çalıştırdım 40 dereceye gelene kadar gaz vermezsem motor stop etti 1-2 kere. Devire çok dikkat etmedim kaçtan kaça düşüyor. Yeniden çalıştırırkende gaz vermem gerekti. Şimdi bunun bi ayarsızlığı olabilir mi? Ya da benim bilmediğim birşeyi yöntemi?

Bende de aynı sorun var. 6 aydan fazladır. Önceki sayfalarda çokça yazdım.
Çok da üstüne düşmedim. Sürekli yaptığı bir şey değil ama %50 yapıyor.
Geçenlerde katalizörden olduğun söylediler, egzozu değiştirdim ama aynısı gibi devam ediyor.
Çözersen haberleşelim : )

Motor ısınınca devir normal arkadaşlar. Hyosung da da bekliyordum ısınmasını ama beklemesende stop etme sıkıntısı olmuyordu.

İlk marşta motor çalışıyor ısınmasınıda beklersen stop etmiyor. Sıkıntı yok sanırım.

pmtJgnLlj

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar