Nihayet geldi.... Kırmızı&Siyah CBR650F (2016) kutu açılımı

aaaaaaaa-ne-kadar-da-guzelmis-keske-benim-olsa-capsi.jpeg

Allah kaza bela vermesin.

Yorumum sadece renge dayanarak 2.sıradaki kask (mystify) en çok yakışır gibi geldi bana.

Hayırlı olsun maşallah , kafadan güneş vizörlü kask almayın 4 silindir hızlı bir motosiklet nxr tavsiye ederim. daha sessiz ve kasası nedeniyle yüksek süratlerde daha stabil duracaktır . Kask önerilerim şunlar ..

https://www.motoavm.com/ProductDetails/-shoei-nxr-marquez-3-tc-1-kask/114/6807

https://www.motoavm.com/ProductDetails/-shoei-nxr-isomorph-tc-1-kask/114/4358

ben bu iki modelin daha çok uyabileceğini düşünüyorum illede beğendikleriniz arasından istiyorsanız ;

https://www.motoavm.com/ProductDetails/-shoei-nxr-valkyrie-tc-10-kask/241/6822

Hayırlı olsun , bu arada Durankareşlerin "üstün" hizmet sunduğu müşteriler kervanına da hoşgeldin :queen:

Hayırlı olsun , bu arada Durankareşlerin "üstün" hizmet sunduğu müşteriler kervanına da hoşgeldin :queen:

Teşekkür ederim, Gerçekten çok ilgili ve alakadar kişiler, 10/9 yıldızla değerlendirebilirim kendilerini. 1 puanlarını kırdım, resimlerimi geç gönderiyorlar. :thumleft:

güzel renk hayırlı olsun fakat mt07 motocage rengine çok benzıyor demiri vsde kırmızı yapmışlar

DKN

çıkarma sakın öyle kalsın. iki sene sonra sat 10 lira cepte

Hayırlı uğurlu olsun. Motor cidden çok güzelmiş. Tekerine taş değmesin.
Satarsan ilk bana haber ver :thumleft:

Hayırlı olsun çok güzel motor..

Bu motosiklet için yeterli tecrübeniz var mıydı?

Yanlış anlaşılmasın bu gunde aldığımız ölüm haberinden sonra artık 4 silindirli güçlü makine görünce direkt geriliyorum...

KAzasız belasız keyifli sürüşler...

Hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Kask olarak ise 2. sıra hoşuma gitti tamamen zevk ile alakalı. Kasklar hakkında bir bilgim yok.

Hayırlı olsun çok güzel motor..

Bu motosiklet için yeterli tecrübeniz var mıydı?

Yanlış anlaşılmasın bu gunde aldığımız ölüm haberinden sonra artık 4 silindirli güçlü makine görünce direkt geriliyorum...

KAzasız belasız keyifli sürüşler...

Evet maalesefki birçok arkadaşımızı kaybettik son zamanlarda endişeniz için teşekkür ederim. Evet tecrübem var. Bu benim başlangıç motorum değil.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Kask olarak nxr'ı tek geçerim. özellikle o bütçelerde gt-aire karşı. renk olarak ta ortadaki güzel :)

Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin çok harika görünüyor.Patronu dövüp giderdim ben olsam bunu karşılamaya :D

Tüm iyi dileklerini dualarını eden arkadaşlara teşekkürler.

Cumartesi teslim alacağım inşallah, yarında kurbanımızı keseceğim Allah izin verirse. Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin.

İlk Eicma fuarında bu rengin videosunu görmüştüm çok hoşuma gitmişti,dışarıda fotoğraflarını görünce daha da güzel göründüğüne kanaat getirdim.Kesinlikle en çok yakışan renklerden şeytan gibi gerçekten.:mrgreen:Güle güle kullanın darısı başımıza.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar