Motosikletine Çanta taktıran varmı.Bayan olduğum ve İşim için olmazsa olmaz bir durum bana...Öneriniz varmı...
benimde çok ilgilendiğim bi konu.aslında güzel çantalar var ama hiç taktıran duymadım bende cesaret edemedim almaya.ama yazın alıcam gibiMotosikletine Çanta taktıran varmı.Bayan olduğum ve İşim için olmazsa olmaz bir durum bana...Öneriniz varmı...
Prosev js50 yan kumaş çanta - Bagster escape soft yan çanta - Givi ea 101 yan çanta kumaş.yanlız fiyatları biraz pahalı ama güzel ve kullanışlı olur die düşünüyorum özellikle sonuncusu.çanta alan takan araştıran varsa paylaşınbenimde çok ilgilendiğim bi konu.aslında güzel çantalar var ama hiç taktıran duymadım bende cesaret edemedim almaya.ama yazın alıcam gibi
Arkadaşlar daha önceki sayfalarda 2016 model mavi renk alan arkadaşlar yazdı ama malum sitede bir ilan var.Aradım görüştüm ellerinde 1 adet kaldığını söylediler.Mavi renk katologtaki gibi yeni stiker uygulanmış hali.Bayilerde yeni stikerli halinle gören arkadaşlar var mı ? yoksa bu ilanda bir gariplik mi var?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-erdem-motor-da-yamaha-yzf-r25-281121358/detay
Benim motorunda yağ lambası yanıyor ama çalışırken değil motoru stop ettiğimde yanıyor.Birde yağını değiştirmeme rağmen oil yazısı kaybolmuyor o yazıyı ekrandan kaldırabiliyormuyuz.
Motosikletine Çanta taktıran varmı.Bayan olduğum ve İşim için olmazsa olmaz bir durum bana...Öneriniz varmı...

benimde çok ilgilendiğim bi konu.aslında güzel çantalar var ama hiç taktıran duymadım bende cesaret edemedim almaya.ama yazın alıcam gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Prosev js50 yan kumaş çanta - Bagster escape soft yan çanta - Givi ea 101 yan çanta kumaş.yanlız fiyatları biraz pahalı ama güzel ve kullanışlı olur die düşünüyorum özellikle sonuncusu.çanta alan takan araştıran varsa paylaşın
Evet arkadaşlar geçen yıl bu mevzuyu motoru yeni aldığım zamanlarda iyice araştırmıştım. Topcase olayının çözümü var ama biraz pahalıya geliyor (sadece topcase demiri kargosu gümrüğü derken 300$ ı geçiyor.)
Merak edenler için link: https://yshop.yamaha-motor.com.au/products/rear-carrier-8
Bende soft (kumaş) çanta olayına başvurdum. Çok ağır birşey yüklemediğiniz takdirde sorun yok. Çok iş görüyor. Haftasonu gezilerinde yağmurluk, Ufak tefek ekipman, çerez, içecek, ızgara, köfte vs koymak için kullanışlı oluyor (yazdıklarımdan da anlayacağınız üzere mangalcı tayfadanım)
Soft çantalar ayrıca çok pratik. Gezi bitti sök 2 dk da çıkar. Haftasonu yine geziye mi gidecen 2 dk da takılıyor.
Birde fiyatı uygun. 120tl gibi bir rakama aldım. Estetik olarak belki çok güzel durmuyor ama iş gördüğü kesin.
buyrun buda fotoğrafı:
http://i.hizliresim.com/YJ8ABk.jpg
Arkadaslar, R25 in eski sticker li modeli 2016 da üretilebilirmi. Ben 2016 aldım ama önceki stickerli modeli. Bana mantıklı gelmiyor, farklı motorlar da böyle bir ornek varmi.