Güven parktan çıktım beşevlere gitmeden patlama oldu şerefsizler ülkemizde bir rahat vermediler( dua ediyorum gene de çok kalabalık değildi normal şartlarda kızılay daha kalabalık olurdu hepimizin başı sağolsun ...
![]()
Çok geçmiş olsun sana da kardeşim ucuz atlatmışsın demekki ama bir çok kardeşimiz de vefat etmiş. Ailelerine sabır diliyorum.
Valla sorma abi ya vodofone bayısıne gıttık aşırı kalabalıktı sıra bize geldı sistem giti vs gmk bulvarındakıne bakalım dedık sonra da amaan sonra hallederız dedık arkdasımla işte karsıya geçtık hersey normaldı biz geçtık bıraz orda durduk sonra ordan ayrıldık olan oldu yanı epı topu 5 dakıka ıle yırttık artık yaşamamız bile mucızelere kaldı ne dıyelım
En vahimi de bu gibi olaylar gittikce normal karsilanmaya başlıyor. Sizler büyükşehirlerde yaşıyorsunuz dikkat edin artık her sefer boyle sansli olmayabilirsiniz. Tekrardan cok gecmis olsun...
Bak ben de istemeden bile olsa normalleşirdim olayı sanki tekrar tekrar olacakmış gibi konuşuyorum. Umudu kaybettik hepten.
2. ciside olacakmış beklenıyormuş hemde şuan benım oturduğum yerde bahçelievlerde