Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı

Ya bunu cafe ye sadık kalarak yapalım, başka bir projede biraz daha kuvvetli bir motorla streetfighter yaparız. Led angel ne arar cafe racer da :D Yapıştıracaz sarı farı misss :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 silindir cafe yapmadan ölmesek bari ya la

Kahveden adam toplayıp dövsünler sonra bizi. Biz çizgimizi bozmayalım. Tarzı olan bolca var örnekleri ile aman biz onlardan olmayalım

neyse abi iyi geceler; takipteyim. bu arada konuyu yeni gördüm daha önceki fotoları inceledim. şasiyi görünce HELAL OLSUN dedim abi. ilerde inşallah bi custom şasi tasarlarız beraber (bi retro hayalim var); statiği, mukavemeti, kafes yapı hesapları benden :D

neyse abi iyi geceler; takipteyim. bu arada konuyu yeni gördüm daha önceki fotoları inceledim. şasiyi görünce HELAL OLSUN dedim abi. ilerde inşallah bi custom şasi tasarlarız beraber (bi retro hayalim var); statiği, mukavemeti, kafes yapı hesapları benden :D

Şasi çocuk oyuncağı, yeterki donatacak malzeme olsun :)

Öyle bir oraya girdik mi proje çizdirip tadilat oalrak onaylatırız hiç bir sıkıntı çıkmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Biraz vakit bulmuşken sol eksozu bitirelim dedik,

Bir yandan da yeni gelen led ampulü tasa taktık,

foruma biraz boşladık neler olmuş neler
piyangodan para çıkarsa size 0 hayabusa alayım streetfighter yapın :)

Bende öyle tahmin etmiştim :D En azından bunu yapıyoruz yahu, piyangoyu bekleriz artık. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar